מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשיםמור01/09/2009
ברצוני לקנות קרם שמבהיר נמשים ונקודות חן (לא כתמי פיגמנטציה) או מעלים אותם. אני בת 18.
האם מישהי מכירה קרם עור טוב?
אגב, התייעצתי עם רופא עור מומחה והוא אמר לי שאין קרם כזה, ורק ניתוח יכול לעשות את העבודה באופן המושלם ללא צלקות.
מה את אומרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ליסה מגנזי וינוקור04/09/2009שלום מור !
מה שהרופא עור אמר לך אכן נכון.
אני מציעה לך לא ליפול בכל מני הבטחות של כל מני דיילות יופי ולרכוש חומרים שלאיעזרו לך.
למה שלא תשתמשי במייק אפ טוב ?יש מייק אפים כל כך טובים בחברות איפור גדולות שיש להם את היכולת להסתיר אפילו צלקות אז בוודאי שזה יכול לעזור לך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אופציה אחרת מלבד ניתוח?
מור12/09/2009לא מדובר בהעלמת הנמשים לגמרי, אסתפק בהבהרה קלה.
פילינג ? תכשיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
ליסה מגנזי וינוקור13/09/2009היי מור !
הרופא עור יתאים לך תכשיר שרצוי לשים רק בתקופת הסתיו - חורף .חשוב שתזהרי מהשמש : קרם עם מקדם הגנה גבוה , משקפי שמש ,כובע ועוד.
שנה טובה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות... יש לי משהו להמליץ לך עליו
מור23/05/2010יש קרמים שיכולים לטפל ולהקל על כתמי שמש או כל דבר כזה.. בנוסף גם יש קרם
ששמים שימנע מהשמש שוב לפגוע בעור וממש מומלץ להתחיל עם זה בגילך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)