מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בעור פניםחן05/09/2009
שלום.. אני בת 19 עור הפנים שלי אינו חלק, תמיד יש עליו פצעים וכתמי צבע כאלו..
אני חייבת לציין שניסיתי בכל דרך אפשרית לטפל בכך.. אני עושה אחת לשבוע מסכה פעמיים פילינג ושוטפת כל יום עם תרחיץ פנים..(כל המוצרים של חברות טובות ומותאמים לעור הפנים שלי)
אני משתמשת גם באיפור טוב אייל מקיאג'.. כך שזו גם אינה הבעייה..
מה דעתך לגבי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חן...
רוית אסף05/09/2009היי
את אכן מתארת שגרת טיפוח נכונה, נקיון הפנים כל ערב חשוב ביותר, אולם לפני תרחיץ לפנים, חשוב שתסירי את כל באיפור, כך שהעור יהיה נקי מאיפור, רצוי ע"י חלב פנים ומי פנים או כל תכשיר אחר להסרת האיפור.
לגבי מוצרי האיפור, חשוב שתוודאי שאת משתמשת במוצרים היפואלרגנים ואיכותיים, לעיתים, דווקא מייק אפ שאינו היפואלרגני (ולא כולם כאלה...) או שלא מותאם לסוג עורך (למשל מייק אפ שומני אינו מתאים לעור שסובל משומניות ושיש לו נטייה להופעת פיצעונים) עלול לגרום לפיצעונים בפנים או לצרות אחרות...
כתמי הצבע שאת מתארת, אם אלו כתמי פיגמנציה, אז שמש זה מאוד לא מומלץ, דבר נוסף, יש תכשירים מיוחדים לטיפול בכתמי פיגמנטציה /שתוכלי לקבלם ע"י מרשם מרופא עור שיאבחן את עורך.
בכלל, אני ממליצה שתיוועצי ברופא עור היות ואת מתארת תופעה שחוזרת על עצמה. אני גם ממליצה לך להפסיק להשתמש לתקופה עם מוצרי הטיפוח והאיפור הקבועים שלך, יש סיכוי שתרגישי שינוי, הרבה פעמים העור מגיב לא טוב לרכיבים מסויימים שנמצאים במוצרי טיפוח/ איפור ולכן, ברגע שיש גירוי כזה או אחר, דבר ראשון, הפסיקי להשתמש במוצרים הקבועים ותני לעור לנוח...
מקווה שעזרתי...
בהצלחה...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעור פנים
ליסה מגנזי וינוקור06/09/2009חן שלום !
תרחיץ פנים ומסיכה זה יכול להיות טוב עם זה לעור שמן.
השאלה איזה פילינג את משתמשת , כי אם מדובר על פילינג גרגירים זה ממש לא מתאים לעור שלך וזה יכול להחמיר את המצב.
לגבי הכתמים יכולות להיות כמה סיבות לכך: א. תורשתי,ב. כתוצאה של טיפול תרופתי או גלולות למניעת הריון , ג. חשיפה לשמש וכו'.
בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא עור ו,קרוב לוודאי ישלח אותך לבדיקות דם הורמונליות.
העיקר לא לגעת ולא לקלף ..
בהצלחה !
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)