מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכונת מריטה-האם גם גבר יכול?some108/09/2009
אז ככה,בתור גבר עם כמות רבה של שיער בכל חלקי הגוף (גב,כתפיים,בטן,חזה,ישבן וכו') אני מטפל בבעייה בלייזר בגב ובכתפיים....
הבעייה היא,מה לעשות עם שאר השיער הרב שיש לי באזורים האחרים שציינתי? (לייזר בשאר המקומות לצערי לא ממש בא בחשבון כי זה מאוד מאוד יקר,עלה לי 5000 שקל רק הגב והכתפיים).
הבנתי שיש מכונת מריטה שתולשת את השערות מהשורש ורק נשים משתמשות בזה,אבל האם אפשרי שגם גבר שעיר יוכל להשתמש בזה להורדת שיער בבטן ובחזה? (כמובן שכדי שיכאב פחות אקצר את השערות עם מספריים באזורים שבהם אני אשתמש במכונת המריטה,למרות שזה בטח יקח קצת זמן)
אני יודע שזה בטח מאוד מאוד יכאב,אבל אני דיי חסין לכאב הזה כי הייתי עושה שעווה באופן קבוע בגב ובכתפיים לפני שהתחלתי את הלייזר,ופשוט נמאס לי ללכת כל 3 שבועות לקוסמטיקאית ולזרוק לה 80 שקל על הפעולה המעצבנת שמשאירה ריח לא נעים גם אחרי מקלחת.
בגלל זה אני שוקל את אופציית מכונת המריטה,האם אפשרי? ואם לא האם יש משהו אחר שאפשר לעשות שהוא לא לייזר\שעווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונת מריטה
ליסה מגנזי וינוקור08/09/2009שלום רב
י
המריטה במכשיר נעשית גם על ידי גברים ולא רק על ידי נשים.
אתה צודק לגבי גזירת אורך השיער וגם כדאי לך לעשות נסיון באזור קטן ולא רגיש כל כך ולראות איך צמיחת השיער. אני מכירה מישהוא שעושה עם המכשיר רק דלול חלקי וזה נראה בסדר גמור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,השאלה היא כמה זמן זה לוקח
some108/09/2009להסיר שיער מאזורים גדולים יחסית כמו כל הבטן והחזה?
ובאיזו סוג מכונה כדאי להשתמש? כי לפי מה שראיתי יש מכונות שמתאימות לקטגוריות שונות שאף אחת מהן לא מתאימה להסרה מחזה ובטן (בטח לא של גבר).ראיתי שיש רק לבית שחי,אוזניים,רגליים וידיים והכוונה היא לנשים בכלל...באיזו מכונה אפשר להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן זה לוקח
ליסה מגנזי וינוקור09/09/2009מאחר וזה כואב ,עדיף לעשות את הסרת השיער לאט ובעדינות , צריך סבלנות וכח סבל.
לגבי סוג המכשיר יש הרבה סוגים של מכשירים וקשה לדעת מה הכי טוב בשבילך .יש מכשירים שמגיעים בתוך נרתיק ובתוכו יש כמה סוגי סכינים שחלקם טובים לאזורים גדולים וחלקם טובים לאזורים קטנים.זה נראה לי הכי טוב בשבילך.
תצליח
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי המליצה לי ללכת על מכונה הכי
some110/09/2009בסיסית,כלומר שיש בה ראש אחד עיקרי בלי תוספות,היא המליצה לי על דגם 7180 של בראון
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור11/09/2009לדעתי לא לרכוש את הפשוטה. כי המכונות עם יותר חלקים הם במיוחד למקומות שונים בגוף, ויש עם ראשים מיוחדים לאזורים עדינים יותר כדי שהתלישה פחות תכאב וגם העור יהיה פחות מגורה.
לנו בבית יש כזאת עם החלקים והיא מעולה!.
דרך אגב באינטרנט תוכל להשוות מחירים ולהשיג מכשיר במחיר טוב!
בהצלחה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אם כך על איזה מכשיר היית
some111/09/2009ממליצה? (יש לחקת בשחשבון שיש לי הרבה שיער בבטן,בחזה ובישבן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)