מכונת מריטה-האם גם גבר יכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת מריטה-האם גם גבר יכול?
    some1
    08/09/2009

אז ככה,בתור גבר עם כמות רבה של שיער בכל חלקי הגוף (גב,כתפיים,בטן,חזה,ישבן וכו') אני מטפל בבעייה בלייזר בגב ובכתפיים....

הבעייה היא,מה לעשות עם שאר השיער הרב שיש לי באזורים האחרים שציינתי? (לייזר בשאר המקומות לצערי לא ממש בא בחשבון כי זה מאוד מאוד יקר,עלה לי 5000 שקל רק הגב והכתפיים).

הבנתי שיש מכונת מריטה שתולשת את השערות מהשורש ורק נשים משתמשות בזה,אבל האם אפשרי שגם גבר שעיר יוכל להשתמש בזה להורדת שיער בבטן ובחזה? (כמובן שכדי שיכאב פחות אקצר את השערות עם מספריים באזורים שבהם אני אשתמש במכונת המריטה,למרות שזה בטח יקח קצת זמן)

אני יודע שזה בטח מאוד מאוד יכאב,אבל אני דיי חסין לכאב הזה כי הייתי עושה שעווה באופן קבוע בגב ובכתפיים לפני שהתחלתי את הלייזר,ופשוט נמאס לי ללכת כל 3 שבועות לקוסמטיקאית ולזרוק לה 80 שקל על הפעולה המעצבנת שמשאירה ריח לא נעים גם אחרי מקלחת.
    בגלל זה אני שוקל את אופציית מכונת המריטה,האם אפשרי? ואם לא האם יש משהו אחר שאפשר לעשות שהוא לא לייזר\שעווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכונת מריטה

ליסה מגנזי וינוקור
    08/09/2009

שלום רב
    י
    המריטה במכשיר נעשית גם על ידי גברים ולא רק על ידי נשים.

אתה צודק לגבי גזירת אורך השיער וגם כדאי לך לעשות נסיון באזור קטן ולא רגיש כל כך ולראות איך צמיחת השיער. אני מכירה מישהוא שעושה עם המכשיר רק דלול חלקי וזה נראה בסדר גמור.

בהצלחה
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,השאלה היא כמה זמן זה לוקח

some1
    08/09/2009

להסיר שיער מאזורים גדולים יחסית כמו כל הבטן והחזה?
    ובאיזו סוג מכונה כדאי להשתמש? כי לפי מה שראיתי יש מכונות שמתאימות לקטגוריות שונות שאף אחת מהן לא מתאימה להסרה מחזה ובטן (בטח לא של גבר).ראיתי שיש רק לבית שחי,אוזניים,רגליים וידיים והכוונה היא לנשים בכלל...באיזו מכונה אפשר להשתמש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן זה לוקח

ליסה מגנזי וינוקור
    09/09/2009

מאחר וזה כואב ,עדיף לעשות את הסרת השיער לאט ובעדינות , צריך סבלנות וכח סבל.
    לגבי סוג המכשיר יש הרבה סוגים של מכשירים וקשה לדעת מה הכי טוב בשבילך .יש מכשירים שמגיעים בתוך נרתיק ובתוכו יש כמה סוגי סכינים שחלקם טובים לאזורים גדולים וחלקם טובים לאזורים קטנים.זה נראה לי הכי טוב בשבילך.

תצליח
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי המליצה לי ללכת על מכונה הכי

some1
    10/09/2009

בסיסית,כלומר שיש בה ראש אחד עיקרי בלי תוספות,היא המליצה לי על דגם 7180 של בראון
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ליסה מגנזי וינוקור
    11/09/2009

לדעתי לא לרכוש את הפשוטה. כי המכונות עם יותר חלקים הם במיוחד למקומות שונים בגוף, ויש עם ראשים מיוחדים לאזורים עדינים יותר כדי שהתלישה פחות תכאב וגם העור יהיה פחות מגורה.
    לנו בבית יש כזאת עם החלקים והיא מעולה!.

דרך אגב באינטרנט תוכל להשוות מחירים ולהשיג מכשיר במחיר טוב!

בהצלחה !!

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אם כך על איזה מכשיר היית

some1
    11/09/2009

ממליצה? (יש לחקת בשחשבון שיש לי הרבה שיער בבטן,בחזה ובישבן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו