החלקה ברזילאית סרטן על בטוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאית סרטן על בטוח
    הספר המודאג
    12/09/2009

אל תעשו החלקה ברזילאית מישהו לא מעונין שאני יגיד את האמת כי האמת מרה החלקה ברזילאית זה סרטן לא מאושר עיי משרד הבריאות ואין לאף ספר אישור הכל הונאה וזיוף אני נילחם והספרים האחרים לא מסכימים כי הם עושים הרבה כסף נכון אבל הכסף לא נקי והוא ילך בקרוב לתרופות ולעורכי דין היזהרו זה פורמלין זה סרטן על בטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יכולים לעצור בי החלקה זבל

הספר המודאג
    12/09/2009

החלקה ברזילאית אסון הם חסמו אותי המון זמן הם משתפים פעולה עם הנוכלים שהביאו סרטן בהחלקה ברזילאית אל תגעו בהחלקה ברזילאית אין אישור הכל רמאות והונאה
    תודה הספר המודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הספר המודאג

ליסה מגנזי וינוקור
    13/09/2009

שלום לך!

האם יש הוכחות לכך שהחומר שמורחים כל כך מסוכן ? האם זה הוכח מדעי? .

מדוע אין על כך ביקורת בעתונות ? האם יש אישור של משרד הבריאות ?

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה ברזילאית לליסה מגנזי

הספר המודאג
    18/09/2009

נשמה הקלידי החלקה ברזילאית משרד הבריאות ותראי איך משרד הבריאות מזהיר את הציבור אותו משרד הבריאות הפקיר ומפקיר את כולם הוא לא בודק מוצר חדש הוא לא מבין מה זה החלקה ברזילאית היבואן הנוכל מבקש אישור על מסכת שיער משרד הבריאות נותן לו טופס למלא האים המוצר מכיל חומרים מסרטנים לפי הרשימה שלהם הנוכל אומר שלא ומקבל אישור ממשרד הבריאות אים קורא משהוא משרד הבריאות מפיל את התיק על הנוכל במקרה זה החלקה ברזילאית אחרי שמישהו הגיש למשרד הבריאות דוגמית מהחלקה ברזילאית הם סוף סוף שלחו את החומר לבדיקה ואז גילו שיש בחומר כמות עצומה של פורמלין פי 50 מהמותר מיד הם רצו להזהיר את הציבור באינטרנט איפה המשטרה זה חמור זה זיוף למה לו מודיעים בטלויזיה שכולם ידעו למה המשטרה לא עוצרת את הנוכלים פשוט במדינה שלנו מחכים עד שיקרה משהו חמור כמו מוות ואז תיפתח חקירה בעצב רב אני מחכה לזה ואז אני יגיד ואתם תהיו העדים שלי כמה הזהרתי כמה וכלום לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה ברזילאית

ליסה מגנזי וינוקור
    19/09/2009

הכתובת לגורם האחראי לבריאות הציבור הוא משרד הבריאות .אם הוא כבר מטפל בנושא עליו האחריאות לעשות את הכל כדי להזהיר את הציבור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיכנסי בגוגל

תמי
    21/09/2009

תרשמי בגוגל החלקה ברזילאית ויש קישור לתחקיר שמשרד הבריאות ערך בעקבות הכתבה באת. תיכנסי ותקראי. אני גם הייתי בהלם כי עשיתי את ההלחקה לפני שנה ורציתי לחדש עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבר ליזה שנכנסת בספר החמוד שבסך הכ

רונית
    08/12/2009

למה את עונה לא בתקיפות הבחור (ספר מודאג) צודק ומנסה להזהיר בסך הכל את מי בדיוק את מנסה לקדם פה??? תודה לך ספר אני גם רציתי לעשות ברזילאית אבל מעדיפה להיראות פחות טוב אבל לחיות עוד כמה שנים לצד הילדים שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו