מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכונה להסרת שיער מהגוף לגבר, אמין?some102/10/2009
הדגם הוא: Remington BHT-2000
ראיתי את זה בשיטוט בגוגל כשחיפשתי איזשהו מכשיר 'קסם' שתפיקדו להסיר שיער לגברים שעירים (ואני מתכוון הרבה שיער בחזה ובבטן).מצאתי את זה,ומשום מה זה נראה לי קצת לא אמין.
מישהו\היא יכול\ה לאשר אם המכשיר הזה אכן יכול להסיר שיער לגבר שעיר בצורה טובה מאיזורים שונים בגוף? (לדוגמא כמו שאמרתי חזה ובטן).
והאם זה אותו דבר כמו סכין גילוח רגיל ועדיף כבר להשתמש בסכיני גילוח?
תודה לעוזרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרת שיער...
רוית אסף03/10/2009היי,
לא מכירה את המכונה שציינת, אבל אני מכירה מכשיר ביתי להסרת שיער, מניסיוני, הוא מצויין, נוח וקל לשימוש עצמי, המכשיר נקרא silk'n , אפשר להשיגו דרך האתר שלהם, למיטב ידיעתי גם מכירו ידידותי בהחלט.
בקיצור, שווה לנסות, אני ממליצה לך להיכנס לאתר של החברה ולקבל את כל האינפורמציה. לי יש אותו ותוצאותיו מעולות, גם לגברים (מלבד שימוש באיזור הפנים והצוואר)
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,השאלה היא אם המכשיר שציינת
some103/10/2009מתאים גם להורדת שיער רב ועבה מהחזה והבטן אצל גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור03/10/2009שלום רב
אני אישית לא מכירה את המכשיר אך הפירמה הזאת מאוד ידועה.
יש הרבה מכשירים ולכמעט כולם אותם הפונקציות כך שכדאי לך לקבל המצלה למכשיר מתאים מאותה חנות שהנך רוצה לרכוש אותו. אחרת לא תצא מזה כי כולם מאוד דומים..
בהצלחה וחג שמח
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
some104/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)