מכונה להסרת שיער מהגוף לגבר, אמין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונה להסרת שיער מהגוף לגבר, אמין?
    some1
    02/10/2009

הדגם הוא: Remington BHT-2000

ראיתי את זה בשיטוט בגוגל כשחיפשתי איזשהו מכשיר 'קסם' שתפיקדו להסיר שיער לגברים שעירים (ואני מתכוון הרבה שיער בחזה ובבטן).מצאתי את זה,ומשום מה זה נראה לי קצת לא אמין.

מישהו\היא יכול\ה לאשר אם המכשיר הזה אכן יכול להסיר שיער לגבר שעיר בצורה טובה מאיזורים שונים בגוף? (לדוגמא כמו שאמרתי חזה ובטן).

והאם זה אותו דבר כמו סכין גילוח רגיל ועדיף כבר להשתמש בסכיני גילוח?

תודה לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השרת שיער...

רוית אסף
    03/10/2009

היי,

לא מכירה את המכונה שציינת, אבל אני מכירה מכשיר ביתי להסרת שיער, מניסיוני, הוא מצויין, נוח וקל לשימוש עצמי, המכשיר נקרא silk'n , אפשר להשיגו דרך האתר שלהם, למיטב ידיעתי גם מכירו ידידותי בהחלט.

בקיצור, שווה לנסות, אני ממליצה לך להיכנס לאתר של החברה ולקבל את כל האינפורמציה. לי יש אותו ותוצאותיו מעולות, גם לגברים (מלבד שימוש באיזור הפנים והצוואר)

בהצלחה...
    רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,השאלה היא אם המכשיר שציינת

some1
    03/10/2009

מתאים גם להורדת שיער רב ועבה מהחזה והבטן אצל גבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער

ליסה מגנזי וינוקור
    03/10/2009

שלום רב

אני אישית לא מכירה את המכשיר אך הפירמה הזאת מאוד ידועה.
    יש הרבה מכשירים ולכמעט כולם אותם הפונקציות כך שכדאי לך לקבל המצלה למכשיר מתאים מאותה חנות שהנך רוצה לרכוש אותו. אחרת לא תצא מזה כי כולם מאוד דומים..

בהצלחה וחג שמח

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

some1
    04/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו