מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוח שיער גוף על בסיס קבוע גורם לsome104/10/2009
לשיער באזור המגולח לצמוח ארוך ו\או עבה יותר?,אני התחלתי לגלח על בסיס קבוע,בערך פעם בכמה ימים את כל החזה והבטן ויש לי שמה המון! שיער.
אם אפסיק לגלח את האזור אחרי תקופה ארוכה שאני מגלח אותו בקביעות,כשהשיער יצמח במלואו חזרה הוא יהיה ארוך ו\או עבה יותר ממה שהוא היה לפני שהתחלתי לגלח את האזור בקביעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת:שכחתי להוסיף אפשרות
some104/10/2009האם יצמח יותר שיער ממה שהיה לפני שהתחלתי לגלח באופן קבוע את האיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור04/10/2009שלום
השיער לא אמור לצמוח יותר ארוך אך אם הורדת חלק מהשיער כשהשיער פלומתי אז יש סיכוי שאותו שיער פלומתי יהפוך לשיער עבה יותר. יתר השיער אמור לצמוח אותו הדבר כפי שהיה לפני הגילוח.
בהצלחה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי להסביר בבקשה שוב? לא ממש הבנת
some105/10/2009לא בדיוק הבנתי למה הכוונה שאותו שיער פלומתי יהפוך לעבה יותר?,את מתכוונת שאחרי שכל השיער יצמח חזרה השיער שיהיה פלומתי,יהיה עבה יותר?
והאם יכול לצמוח יותר שיער כתוצאה מגילוח אצל גבר? (לא באורך ובעובי אלא בכמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור05/10/2009הכוונה היא שלא כדאי לגעת בשיער פלומתי כי אחרי גילוח הוא יכול להפוך לעבה יותר.
לאחר הגילוח יותר שיער לא יצמח כתוצאה מהגילוח..
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,חבר שלי טוען שהיה לו קצת
some107/10/2009שיער בבטן,והוא גילח את האזור במשך חודש\חודשיים ולאחר מכן צמחה לו כמות גדולה יותר של שיער וגם עבה יותר...איך ייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער
ליסה מגנזי וינוקור07/10/2009שלום
זה בגלל שהוא הוריד שיער פלומתי ,חבל להוריד שיער כזה כי זה הופך לעבה יותר וכמובן זה נראה כאילו יש לו יותר שיער..אני אומרת לך על נסיון של אזור קטן ותראה מה קורה ככה תתנסה בעצמך ותראה את התוצאות בעצמך.חבל שתיהיה כל כך מוטרד כל הזמן רוצוי כמו שאמרתי לך לראות על חלק קטן בגוף.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,בכל מקרה שיער יותר עבה ממה
some107/10/2009שיש לי בחזה ובבטן,לא נראה לי שקיים ;)
נראה לי שאני אגלח באופן קבוע עד שאעשה לייזר שם בעוד כמה שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
ליסה מגנזי וינוקור07/10/2009בסדר שיהיה לך בהצלחה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי להסביר בבקשה שוב? לא ממש הבנת
some105/10/2009לא בדיוק הבנתי למה הכוונה שאותו שיער פלומתי יהפוך לעבה יותר?,את מתכוונת שאחרי שכל השיער יצמח חזרה השיער שיהיה פלומתי,יהיה עבה יותר?
והאם יכול לצמוח יותר שיער כתוצאה מגילוח אצל גבר? (לא באורך ובעובי אלא בכמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)