מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי רויות, שאלה בעניין איפור לחתונהאלישבע26/10/2009
שלום רוית מה שלומך?
אני מוזמנת לחתונה של חברה טובה טובה שלי, ואני עדיין מתלבטת לגבי האיפור שאני צריכה לשים עלי.
אני בהירת עור, 1.64, רזה ועם שיער אדמוני 0צבוע) קצר יחסית (תספורת קארה).
החתונה תיערך בשישי צהריים תחת כיפת השמיים, לכן אני מת לבטת בין איפור כהה או איפור עדין ובהיר שאולי "ייעלם" בגלל השמש.
לעזרתך ועצותייך אודה.
אלישבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלישבע...
רוית אסף27/10/2009היי,
מה שלומך??
היות והארוע בצהריים, לא הייתי ממליצה על איפור כבד ודומיננטי מכמה סיבות, ראשית מדובר על צהריים, שנית , סביר להניח, שארוע בחוץ, ילווה בלחות, חום ותנאי ה"מיזוג" שאינם קיימים לא יטיבו עם איפור כבד.
אולם, בד בבד, חשוב שתיראי מאופרת... ולכן, ע"פ נתונייך הטיבעיים, הייתי ממלציה על עיניים בגוונים חומים / ירוקים. את יכולה לאפר את עינייך בצלליות על גוון חום רך המתמזג בצורה הרמונית עם גוון שיערך ועורך, ועל מנת לתת יותר דגש לעיניים, תיחמי אותן בעיפרון ירוק. הירוק משתלב מצויין עם שיערך האדמוני ובהחלט יקפוץ החוצה. לגבי שפתון, רצוי בגוון טיבעי, גלוס שמדגיש את השפתיים אבל לא צבע עז.
דבר נוסף וחשוב, היות והמייק אפ הינו הבסיס לכל האיפור, למרות שאינני מכירה את סוג עורך, אז בהנחה שאינך סובלת מעור בעייתי, נא השתמשי במייק אפ קל על בסיס נוזלי ולא שומני.
בכל מקרה, אם תצטרכי עזרה, בואי בשמחה לאחד מסניפי ביה"ס לאיפור שלי. (תל אביב, ירושלים, באר שבע, אשדוד) ונאפר אותך בכייף. (ללא תשלום!!!)
בהצלחה....
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)