הי רויות, שאלה בעניין איפור לחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי רויות, שאלה בעניין איפור לחתונה
    אלישבע
    26/10/2009

שלום רוית מה שלומך?

אני מוזמנת לחתונה של חברה טובה טובה שלי, ואני עדיין מתלבטת לגבי האיפור שאני צריכה לשים עלי.
    אני בהירת עור, 1.64, רזה ועם שיער אדמוני 0צבוע) קצר יחסית (תספורת קארה).
    החתונה תיערך בשישי צהריים תחת כיפת השמיים, לכן אני מת לבטת בין איפור כהה או איפור עדין ובהיר שאולי "ייעלם" בגלל השמש.

לעזרתך ועצותייך אודה.

אלישבע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אלישבע...

רוית אסף
    27/10/2009

היי,

מה שלומך??

היות והארוע בצהריים, לא הייתי ממליצה על איפור כבד ודומיננטי מכמה סיבות, ראשית מדובר על צהריים, שנית , סביר להניח, שארוע בחוץ, ילווה בלחות, חום ותנאי ה"מיזוג" שאינם קיימים לא יטיבו עם איפור כבד.
    אולם, בד בבד, חשוב שתיראי מאופרת... ולכן, ע"פ נתונייך הטיבעיים, הייתי ממלציה על עיניים בגוונים חומים / ירוקים. את יכולה לאפר את עינייך בצלליות על גוון חום רך המתמזג בצורה הרמונית עם גוון שיערך ועורך, ועל מנת לתת יותר דגש לעיניים, תיחמי אותן בעיפרון ירוק. הירוק משתלב מצויין עם שיערך האדמוני ובהחלט יקפוץ החוצה. לגבי שפתון, רצוי בגוון טיבעי, גלוס שמדגיש את השפתיים אבל לא צבע עז.

דבר נוסף וחשוב, היות והמייק אפ הינו הבסיס לכל האיפור, למרות שאינני מכירה את סוג עורך, אז בהנחה שאינך סובלת מעור בעייתי, נא השתמשי במייק אפ קל על בסיס נוזלי ולא שומני.

בכל מקרה, אם תצטרכי עזרה, בואי בשמחה לאחד מסניפי ביה"ס לאיפור שלי. (תל אביב, ירושלים, באר שבע, אשדוד) ונאפר אותך בכייף. (ללא תשלום!!!)

בהצלחה....

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו