עיפרון שחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיפרון שחור
    שחר
    02/11/2009

אני שמה עפרון שחור רק מתחת לעין הבעיה זה שתוך חצי שעה ואני לא מגזימה הוא נעלם ונמרח ניסיתי לשים צללית מתחת אבל זה לא עזר .. איך אני יעשה כדי שהוא יהיה יותר עמיד ? ועוד שאלה איזה עיפרון יותר עמיד מתחדד או מסתובב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיפרון שחור

הוספת תגובה

• עמידות עיפרון

שושנה
    03/11/2009

אפשר לשים צללית מקצועית על העיפרון והיא לא יזוז
    מניסיון.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפרון עמיד

ליסה מגנזי וינוקור
    12/11/2009

שלום לך

כל עפרון שחור תמיד יורד , זה לא משנה כמה הוא עולה ומאיזה חברה. מאפרים מקצועים נוהגים למרוח צללית מיוחדת לכך עם מברשת דקה מיוחדת.

כדאי לך לגשת לחנות למכירת איפור טוב ולבקש הדרכה בנושא. בטוח שיראו לך כיצד לעשות זאת.

בהצלחה
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפרון שחור ולא נמרח....

רוית אסף
    14/11/2009

היי,

רבות שואלות זאת..... היות ועיפרון הוא שומני,אחרת לא היה נמרח, אזי במגע עם העין שאינה מרקם יבש, נמרח ואף נעלם.... לכן, היא נכון לקבע אותו ע"י חומר יבש, כדוגמת צללית במרקם דחוס ע"י הנחת הצללית מעל קו העיפרון. חשוב להשתמש במברשת צללית רכה ודקה. תיראי כמה זה מוצלח.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו