צריכה עזרה בנוגע לגבות דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה בנוגע לגבות דחוף!!!
    לילך
    06/11/2009

אני ממש צריכה את עזרתכן,
    אני בת 16 וחצי והייתי מעצבת לעצמי את הגבות ועושה אותן נורא נורא דקות ועכשיו אני רוצה לעבות וללכת לקוסמטיקאית שתעצב לי אותן..אני כבר חודשיים לא תולשת אף לא שערה אחת וגבה אחת גדלה יחסית בסדר כך שאוכל ללכת לקוסמטיקאית שתסדר אותה ובגבה השניה למטה עוד חסר שיער ... ואני לא רוצה שוב גבות דקות..האם יכול להיות שהשיער יגדל יותר מאוחר?או שזהו הוא לא יגדל יותר?

תודה מראש ושבת שלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה בנוגע לגבות -לילך

ליסה מגנזי וינוקור
    11/11/2009

לילך שלום!
    את תדאגי הגבות יצמחו אך מאחר ועצבת אותן דקות כל הזמן , לוקח קצת זמן עד ששוב הם יצאו .

עקרונית לא כדאי לעשות אותם דקות מסיבה זו.
    בהצלחה
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגעת אותי..

לילך
    14/11/2009

אבל הן בטוח יצמחו בסוף ?
    או שיש סיכוי שחלק כבר לא יצמח עוד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

ליסה מגנזי וינוקור
    14/11/2009

היי לילך

לרוב הן צומחות ,רק אחרי מצב של טרואמה חזקה (לדוגמא תאונת דרכים או פגיעה קשה בעור) הם לא יצמחו שוב.

אל תדאגי..
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו