מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה מוחקים את ההודעה שלי?הילה כהן09/11/2009
את ההודעה שלי מוחקים, אבל הודעות דרושים אחרות לא מוחקים, ואפילו נותנים להם מענה..?
אני מעלה את ההודעה שלי שוב, בתקווה שלא תימחק, ואם כתבתי משהו אסור, אשמח שלפחות יידעו אותי על כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסה/רוית
הילה כהן10/11/2009אתן ממשיכות למחוק את ההודעה..
המעט שאתן יכולות לעשות זה לרשום את הסיבה. ממש עצוב שאתן פשוט מתעלמות..
לא פירסמתי אף אחד, זו בסך הכל מודעת דרושים שיכולה לעזור לי ולשאר בנות הפורום המחפשות עבודה...
בעמוד זה יש הודעה "דרושה בונת ציפורניים"- מדוע הודעה זו לא נמחקה ואף נענתה על ידכן?? ואת שלי אתן ממשיכות למחוק בלי להסביר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
ליסה מגנזי וינוקור11/11/2009שלום הילה
לא ברור לי על איזו הודעה את מתכוונת ,בכל מקרה ניתן לכתוב הודעות שאין בהם כל תוכן פרסומי.אם מה שאת רושמת הודעה שאין בה תוכן פרסומי אז אין בעיה בפרסומה .מצד שני זה לא פורום של דרושים ודרושות.
בכל זאת אם את צריכה עזרה בבקשה תכתבי לנו שוב.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסה
הילה כהן12/11/2009אני מעלה את ההודעה בפעם השלישית, מקווה שלא ימחקו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה-מה ההודעה????
רוית אסף14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית
הילה כהן17/11/2009כבר העליתי אותה 3 פעמים.. כנראה שמוחקים אותה עוד לפני שאת אפילו מספיקה לראות אותה.
אני אשמח אם תרשמי לי את המייל שלך וארשום לך במייל את פרטי ההודעה אולי תוכלי לעזור לי.
אם את לא רוצה לפרסם פה את המייל שלך את יכולה לשלוח לי קודם:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבככיף מותק...
רוית אסף20/11/2009את מוזמנת לכתוב לי ובשמחה אגיב.
סופ"ש מקסים.
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)