צלקות אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אפילציה
    אור
    12/11/2009

שלום- יש לי עור עדין ובהיר עם נטייה להצטלקות. התחלתי אפילציה באזור מסויים בגוף, ולאחר כמה טיפולים הבנתי שהטיפול גורם לי לסימנים דמויי נקבים, שנשארים גם לאחר שהגלדים נושרים. השאלה שלי היא כמה זמן צריך להמתין כדי לדעת אם מדובר בסימנים קבועים או חולפים? עברו כחודשיים והסימנים לא עוברים- האם זה אומר שיישארו? והאם יש דרך לסייע להחלמת העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אפילציה

הוספת תגובה

• צלקות אפילציה

ליסה מגנזי וינוקור
    12/11/2009

קרן שלום!

בדרך כלל אחרי אפילציה לא אמורים להשאר סימנים אחרי חודשיים. יתכן אדמומיות או טיפה צבע חום על המקום לכמה שעות ולפעמים עד למחרת הטיפול.

כן הייתי מייעצת לך לפנות לייעוץ רפואי בהקדם האפשרי כי חלפו חודשיים ונשארו סימנים .ככל שהצלקת "טרייה " יותר יש יותר סיכוי להבראת המקום (יש חומרים לצלקות טריות).

בהצלחה!!
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אפילציה

קרן
    13/11/2009

הי ליסה תודה על התשובה. מה החומרים לטיפול בצלקות? (כדי שאדע במה להתעניין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות - לקרן

ליסה מגנזי וינוקור
    14/11/2009

קרן רצוי ללכת ללא דיחוי לרופא עור כי יתכן ותצטרכי חומר רפואי לטיפול בסימנים.
    בבתי מרקחת יש ג'ל לצלקות אך יתכן והוא חלש עבורך.

בהצלחה
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו