משיחת אייליינר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיחת אייליינר.
    עינת
    15/11/2009

שלום רוית,
    רציתי לשאול אותך בבקשה האם כדי לצייר את קו האייליינר עלי להרים מעט את העפעף עליון על מנת ליצור מראה מורם?
    שאלה נוספת, האם נכונה הסברה שעל מנת שפודרה תיראה טוב יש למרוח קרם לחות איכותי לפני..?
    ואחרונה,האם רצוי שאחזיק בשתי פודרות,אחת לעונת החורף ואחת לעונת הקיץ?כי הפודרה שיש לי כרגע,לא נראה לי שתתאים לעונת הקיץ בה יש נטייה לשיזוף.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיחת אייליינר.

הוספת תגובה

• היי עינת

רוית אסף
    20/11/2009

היי,

1. עקרונית על מנת ליצור קו אייליינר, חשוב שהעפעף יהיה סגור, כך תיראי טוב יותר מה את עושה (בעזרת העין השניה). את האייליינר יש להצמיד לקו הריסים ומעט לעלות בזוית החיצונית. כך תקבלי מראה מורם. אין צורך להרים את העפעף בזמן משיחת הקו, אלא אם את מרגישה פחות יציבות במשיחת הקו, אז מיתחי מעט את העפעף.

2. פודרה מגיעה במרקם אבקתי ולכן מרקמה יבש. לכן, יש לדאוג שהעור לא יהיה יבש. מומלץ לשים פודרה מעל מייק אפ. למייק אפ יש מרקם מעט שומני היות והוא רבוי בלחות ולכן מטרת הפודרה היא לקבע אותו וליצור בסיס לאיפור עמיד. לא הייתי ממליצה לשים פודרה אבקתית ישירות על העור, זה עלול ליבשו. אולם יש פודרות מוצקות או משולבות במייק אפ ומרקמן פחות יבש, כך שניתן למרוח ישירות ללא מייק אפ.

3. עקרונית, אני תמיד מעדיפה להשתמש בפודרה בגוון טיבעי ולא שקוף. היות והפודרה מטרתה לקבע מייק אפ, צבעה פחות רלוונטי. מה שחשוב הוא גוון המייק אפ שיתאים לגוון עורך.
    אם את משתמשת בפודרה מוצקה, אזי את יכולה לבחור גוון מעט יותר כהה לחודשי הקיץ במידה וגוון עורך מתכהה. תמיד חשוב לא לשזף את הפנים, זה נזק לטווח ארוך!!!!

מקווה שעזרתי.

סופ"ש מקסים,

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו