מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוטו רג'וביניישןשיר29/11/2009
שלום רב.
אני בחורה בת 16,ובגלל גנטיקה אין לי עור יפה במיוחד.
אין לי פצעי בגרות,ויש לי את התכשירים הכי יקרים וטובים שיש כיום.
אני עוברת טיפול קוסמטי כל חודש לניקוי שחורים וכו'
ובכל זאת אין לי עור פנים יפה.
העור נראה מת.פשוט ככה.השחורים חוזרים מאוד מהר וזה נראה כמו חורים בעור.
יש לי קצת צלקות,בגלל שריטות,ואבעבועות רוח וגם וכתמי שמש.
בדרך כלל האיפור אצלי עושה עבודה טובה.אבל נמאס לי מזה כבר,להתאפר כל הזמן.
ויש לי נמשים בגב ובכתפיים ואני פשוט מ ת ה להעלים אותם!
אז מצאתי פתרון סוף כל סוף!שגם מיועד לבנות גילי.
ה-פוטו רג'וביניישן
אז ליסה,מה את אומרת?זה עושה עבודה טובה?זה אפשרי גם על אזורים כמו גב וכתפיים נכון?
האם את מכירה מישהי שמתמחה בזה באזור עפולה?
אשמח לקבל כל מידע שיש לך בנושא...
תודה מראש!:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטו רג'וביניישן
ליסה מגנזי וינוקור29/11/2009שיר שלום!
אני בטוחה שאת נראת הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת .לפעמים אנו רואים את עצמנו לא בעין נכונה ואני חוששת שאת מתייחסת בחומרה לעור פנייך וגופך.
עדיין חלים בגילך שינויים הורמונליים וברור שהנקודות השחורות חוזרות כי זה תהליך טבעי. זה לא הזמן לעשות טיפול כזה כי את עדיין צעירה ויחולו עלייך שינויים לטובה. תמיד אפשר לעשות טיפול כזה אבל את צעירה.... הייתי אומרת לך לחכות עד אחרי כיתה יב' בבקשה אל תמהרי לעשות טיפולים כאלה.
לגבי הנשמשים בטוח שזה תורשתי ... וגם כדאי לחכות עם זה. בינתיים שימי קרם הגנה כל פעם שאת יוצאת החוצה מהבית כדי לגונן על העור וכדי שלא יצאו לך נמשים חדשים.
הרבה סבלנות....
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל הסבר קצר מה הטיפול הזה?
ליאור13/12/2009להעלמת נמשים או משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
ליסה מגנזי וינוקור13/12/2009שלום רב
יש טיפולים שנעשים על ידי רופא עור להבהרת פיגמנטציה על ידי מכשור או על ידי חומר שמבהיר את העור. זה נעשה לפי שיקול דעתו של הרופא ולפי סוג הכתם כמובן. קשה מאוד לטפל בפיגמנטציה כי אם לא מטפלים כפי שצריך היא ממש חוזרת..
בברכה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת טיפול פוטו רג'ובינישן בנתניה
סיגל08/07/2012אבקש המלצה על מקום שעושה טיפול בפוטו רג'וביניישן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)