מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור בפניםגיא22/12/2009
יש לי שאלה די מפדחת,
איך מתגברים על שיעור ייתר בפנים? אם אני מורחת מייקאפ זה רק מבליט את זה יותר!
מלייזר אני מפחדת כי העור שלי מאוד עדין ורואים עליו הכל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ באמת רק מגביר את השיעור
שיר23/12/2009מייק אפ באמת רק מגביר את השיעור.. הייתי ממליצה לך לנסות להשתמש בינתיים במייק אפ נוזלי, כי הוא מטשטש קצת יותר מהמוצק.
השאלה היא ממה נובע השיעור, אם זה הורמונאלי, או שזה גנטי..
אם יש לך עור עדין לא הייתי הולכת על טיפול לייזר.
אין ספק ששיעור בפנים זה דבר שחייבים לטפל בו. בדקי את מקור הבעיה והתאימי לך את הטיפול הנכון לפיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור בפנים
ליסה מגנזי וינוקור23/12/2009מאחר ויש לך לדברייך שיעור יתר , עלייך לפנות לרופא המטפל ע"מ שישלח אותך לבדיקה רפואית לשם בירור סיבת השיעור יתר.
אם כבר את שמה מייק אפ אז כמובן שרצוי נוזלי.
אל תתייאשי פשוט תפני לרופא המטפל בהקדם .
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא מבינה
גיא24/12/2009איזה פיתרונות כבר יכולים להיות לרופא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור
הילה24/12/2009זה תלוי בסיבה -אם זה משהו הורמונלי אז טיפול בגלולות למשל יכול להיות פתרון טוב, בעקרון צריך לאבחן את הבעיה קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרונות
שיר24/12/2009אם זה הורמונאלי אז כמו שאמרו- גלולות זה הפתרון. כי זה נובע מחוסר איזון הורמונאלי שצריך לסדר. אם זה גנטי, יכול להיות שימליצו לך להסיר בלייזר.. אני לא כ"כ מבינה בזה.
אבל רוב הפעמים משלבים גלולות עם טיפול כלשהו. אני אישית לקחתי פמינט וזה מאוד עזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)