שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חיים
    06/01/2010

שלום. אני בן 30. עד עכשיו סידרתי את הגבות לבד עם פינצטה והן נראות טוב. אבל עכשיו אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית ואני מתבייש, מה עושים? איזה צורת גבות מתאימות לפנים צרות? ואיזו צורה הכי מומלצת (חוט, שעוה וכו')?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחיים

ליסה מגנזי וינוקור
    06/01/2010

חיים שלום!

היום הרבה בנים מסדרים גבותכך שאין לך סיבה להרגיש אי נוחות. רצוי בפעם הראשונה שיתלשו לך מעט מהגבות עד שתתרגל לצורה החדשה. לדעתי בהתחלה תעשה רק עם פינצטה , כי בפינצטה יש יותר שליטה על סידור הגבות.

בהצלחה
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיים...

רוית אסף
    07/01/2010

היי,

ראשית למה להתבייש??? כולם מסדרים גבות!! וזה חשוב.
    את הגבות מתאימים למבנה הפנים והעייניים וקשה להחליט על סמך מה שאתה כותב. צריך לראות.

לגבי שיטת המריטה, קוסמטיקאיות עובדות גם עם חוט, גם עם שעווה וגם עם פינצטה. השעווה מנקה ביסודיות יותר מהפינצטה, אבל לאורך זמן, יתכן ולא תיצמח לך שערה במקום שבו מרטו כל הזמן.

עניין החוט, הוא עניין של העדפה. לא כולן אוהבות את השיטה, בעיני יש משהו לא אסתטי בחוט.

בכל מקרה, לרוב מנקים בשעווה ואת הפינישים עם פינצטה.

בהצלחה...

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו