מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעירונת@01/02/2010
שלום ליסה.אני סובלת משיעור יתר נוראי.יש לי שיער בכל מקום ומקום.(רגליים ישבן כל אזור הערווה בטן חזה פטמות ידיים כתפיים גב מלא עורף צוואר פנים מלאות).נשמע מזעזע נכון?השיער פלומתי לכן אני יכולה לצאת החוצה למזלי.ניסיתי לייזר,שילמתי 15000 הטיפולים מייגעים וממש לא עזרו ולכן לא שווה לי להמשיך ולסבול את הכאבים הללו של הלייזר.שמעתי על אפילציה,האם אני יכולה לעשות את זה ב -כ- ל הגוף והפנים?נדרשים הרבה טיפולים?אני יודעת שכל מקרה לגופו,אבל נגיד במקרה הגרוע ביותר.אם יש לי את הכסף והאמצעים ואוכל לעבור טיפול להסרת שיער שלמה של הגוף והפנים בכל יום,האם בתוך חודש אוכל כבר להיות חלקלקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשעירונת החמודה
ליסה מגנזי וינוקור02/02/2010את חייבת לבדוק את סיבת השיעור יתר כי אם יש בעיה הורמונלית שום שיטה להסרת שיער לא תעזור כי השיער ימשיך לצמוח.מאחר והשיער פלומתי שיטת האינפרא או הלייזר לא יכולים לעזור.
לגבי אפילציה זה טיפול מאוד ארוך כי לפעמים צריך לחזור כמה פעמים באותו מקום ,כלומר זה יקח הרבה יותר זמן כי תחשבי שבאפילציה מורידים שיערה שיערה .
עקרונית אפילציה היא השיטה הכי טובה והכי בטוחה שקיימת.
בהצלחה ואל תשכחי לעשות בירור הורמונלי אצל הרופא..
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסה-תודה רבה על התשובה המהירה!:-)
שעירונת03/02/2010אני רוצה להתייעץ איתך לגבי עוד משהו,אני רוצה לעשות אפילציה-פנים מלאות.השיער אצלי צומח מאוד מאוד מאוד מהר.אם אעשה 'מרתון' של אפילציה ז"א כל יומיים במשך חודש.אהיה חלקה?הרי זה הרבה טיפולים.אבל כתוצאה מהאפילציה בפנים יישארו לי צלקות וסימנים בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)