פנים שומניים+אקנה-רוצה לעשות שינוי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנים שומניים+אקנה-רוצה לעשות שינוי!
    מודאגת
    03/02/2010

כותרת מפחידה למדי אבל המצב לא כל כך גרוע[חח]
    אני בת 18 ואני כההת עור- אתיופית.
    1)אני משתמשת בקרם פנים סבון ומסיכה, שאני קונה אצל קוסמטיקאית מידי חודש, וכל חדש היא נותת לי מוצרים שונים בטענה שצריך להחליף בתמידות, האם זה הגיוני?

2)עשיתי אצלה טיפול פנים, הוצאת שחורים והייתי עם צלקות, פצעים כאלה במשך שבוע על כל הפנים איפה שהיא הוציאה לי שחורים ולאחר מכן התפתתי וקילפתי אותך מכיון שהזמן עבר והם לא ירדו, לאחר מכן הכל ירד המצב שתפר מעט אבל עדיין יש לי כתמים בעור.
    בנוסף לכך יש לי פיגמנטציה די חמורה מעל השפה, היא אמרה שזה בגלל השמש ואני צריכה להשתמש בקרם הגנה והיא תעשה לי טיפול להורדת הפיגמנטציה בחורף ע"י אינפרא אדום.
    האם טיפול זה מומלץ, והאם יש לו תופאות לוואי?

3)אני משתמשת במייק אפ שדי מתאים לצבע עורי אך על מנת לתאם אותי אני נאלצת לשלב אותי יחד עם קרם הפנים ואחר מכן עוד שכבה בנפרד ובנוסף לכך הבעיה היא שהוא נמרח לי על בגדים ולא מקובע נכון, מה אני יכולה לעשות על מנת למנוע זאת?

4) ביינתים עד שאני יטפל בפיגמנטציה רציתי לדעת איך אני יכולה על מנת לחסות אותה, אמרו לי שמשהו שנקרא קונסילר יכול לעזור, אשמח לדעת עוד על כך!

5)הלכתי לרופא בנוגע לאקנה והוא הביא לי תכשיר למריחה בלילה והדבר עזר אך שהוא נמר המצב חזר לקדמותו, הרופא אמר שאין מה לעשות ואני אצטרך להמשיך להשתמש בו.האם אין דרך אחרת לטיפול?

6)יש לי בעיה של שיעור יתר והרופא אמר שאפשר לטפל בכך ע"י גלולות ושאני אלך להיבדק אצל רופא נשים, אחיותי אמרו לי שיש לכך תופעות לוואי מרובות ובנוסף זה יפגע בעתיד באפשרותי להיכנס להריון, בשל כך אני מפחדת לנסות זאת אך השיעור באמת מאוד מפריע לי, מה אוכל לעשות?

7) דבר אחרון שמח לעצובת בנוגע לכיצד להתאפר ביום יום. תודהה רבהה!!!

תודהה רבההה וסליחה על ההודעה הארוכה.
    ישר כוח על העזרה המרובה פה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני עדיין מחכה לתשובה!!זה חשוב לי!!

עזרה
    04/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה המודאגת

ליסה מגנזי וינוקור
    06/02/2010

שלום רב!

משום מה משהוא לא נראה לי!!
    להחליף חומרים כל חודש ? לנסות להוריד לך פיגמנטציה? ולהציע לך אינפרא?

מאחר ואת כהת עור צריך מאוד מאוד להזהר עם כל מני טיפולים שמותר לעשות לעור בהיר. כי בעור שלך התגובה עלולה להיות צלקות או פיגמנטציה.

ברור שאסור לעשות לך אינפרא ...כי יכול לגרום לך לכוויות בעור.

בבקשה אלתקלפי את האזורים שיש לך תגובה לא טובה כי עלולה להשאר צלקת.

אנא מציעה לך ללכת לרופא עור בימים הקרובים ע"מ למנוע נזקים ולא לשים בינתיים שום חומר קוסמטי עד שהרופא יראה אותך.

את תדאגי רק תגשי לרופא כמה שיותר מהר ,ככה את תוכלי להיות רגועה יותר.

בהצלחה

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה!

מודאגת
    07/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור נכון למודאגת....

רוית אסף
    14/02/2010

היי,

לגבי האיפור:

1. השתמשי במייקאפ בגוון עורך. יש מייקאפים המותאמים בדיוק וכך לא תצטרכי למהול בקרם נוסף שגורם למייקאפ לנזול. רצוי במייקא נוזלי, אלא אם נדרש כיסוי יותר מאסיבי, אזי מוצק.

2 השתמשי בקונסילר מתקן בגוון סגול לכיסוי כתמי פגמנטציה. קונסילר מתקן משיגים בחנויות איפור מקצועי.

3. אשמח לתת לך טיפים לאיפור, את מוזמנת להגיע אלינו, לסניף ביה"ס לאיפור בדיזינגוף סנטר .

בהצלחה....

רוית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו