מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרת גבות....ד04/02/2010
היי,
הצבע הטיבעי של הגבות שלי הוא חום ואני מעונינת להבהיר אותם לחום בהיר מאוד
או בלונד ( עדיף ) מבלי לצבוע אותם בצבע , ישנם חומרים ודברים אחרים שיכולים
לבצע את הפעולה הזאת?? אולי מסקרה כזאת שמבהירה את הגבות??
זה מאוד מאוד חשוב לי.... תודה רבה((((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
טולי04/02/2010שלום.גם אני צובעת את הגבות שלי לג'ינג'י בהיר מאוד,ומכיוון שאני די פרפקציוניסטית לא יכולתי להתפשר,וחיפשתי את ה-הכי טוב.אני מתשמשת ברפקטוסיל.זה נהדר!זה מגיע בהמון גוונים ובנוסף זה נראה מאוד טבעי ויפה.יותר טוב מכל מה שהשתמשתי עד היום.בטח גם הקוסמטיקאיות כאן ימליצו על זה.כי זה הכי טוב שיש כיום לפי מה שהבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
ד04/02/2010עדיין מעדיפה משהו שמבהיר ולא צבע, כי זה גודל מהר
ורואים הבדלים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
טולי04/02/2010מה ז"א?צבע זה מבהיר את הגבות.למה את מתכוונת?
זה הפתרון היחידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד04/02/2010אני רוצה להבהיר את הגבות ולא בצבע אלא במשהו אחר
פעם ממזמן קראתי איפושהו שיש מסקרה כזאת שצובעת
גבות , אז משהו כזה או איזשהו תכשיר בסגנון או איזשהו רעיון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ד05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010קודם כל את טועה.הצבע לגבות שציינתי הוא איכותי מאוד.נכון שהשיער צומח ושוב צריך לצבוע,אבל?לצבוע גבות לוקח בדיוק 3 דק'.זה לא כמו צביעת שיער את יודעת.עכשיו,לגבי מסקרה שצובעת גבות אני אבדוק לך את זה ווהחזיר תשובה בהקדם האפשרי.פתרון אחר,תוכלי לצבוע את הגבות עם עיפרון שמיועד במיוחד לזה.אני ממליצה על מאדינה מילאנו.יש להם איפור מעולה!
השאירי לי את האימייל שלך שאוכל להחזיר תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה((((:
ד05/02/2010בקשר לצצביעת גבות אני יודעת שהצביעה לא לוקחת הרבה זמן אבל
מהר מאוד רואים שורשים וזה לא יפה....
בקשר לעיפרון לגבות זה יכול להיות רעיון טוב אבל נראה לי שעיפרון
לגבות הוא רק ממלא את הגבות ולא מבהיר את הגבות....
איך אני ישאיר לך פה את האימייל מבלי שאחרים לא יצפו בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010אני לא מצליחה להבין אותך.ונניח ובאמת יש כזה דבר "מסקרה מבהירה",אז השורשים שלך לא יצמחו?בטח שכן!את רוצה צבע קבוע?ז"א גם כהשיער שלך יצמח יהיו לך גבות בצבע הרצוי?זה בלתי אפשרי.שמעי לי,צבע זה מעולה.
אני אגיב כאן,תיכנסי לראות מידי פעם.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד05/02/2010צבע יכול לצאת גם לא יפה , מסקרה או משהו בסגנון זה יותר נגיש
ומסקרה אם זה יוצא לא יפה אפשר למחוק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד-
טולי05/02/2010אין כזה דבר מסקרה מבהירה.ולא בגלל שזה לא אפשרי,אלא כי זה דבילי.איזה מין דבר זה "מסקרה מבהירה"?מסקרה מיועדת לריסים.ואם תרצי למחוק תוכלי להחזיר לצבע הטבעי שלך עם צבע בגוון שלך.ואם את רוצה שזה יהיה נגיש,תכיני מראש כמות גדולה של צבע לגבות.וכל בוקר תמרחי תשאירי 3 דק' תשטפי.ואם את רוצה אפקט של "מסקרה מבהירה" תטבלי מברשת בתוך הצבע והנה לך.וזה כן נראה טבעי מאוד מאוד מאוד(לא הכל,אלא החברה שאני הזכרתי-היא מעולה!)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד06/02/2010מה זה העיפרון גבות של מדינה מילאנו שהתכוונת אליו?
מה הגוון גבות הטיבעי שלך ולאיזה צבע גבות את צובעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת גבות
ליסה מגנזי וינוקור06/02/2010שלום רב!
לדעתי הבחורה שממליצה לך על הצבע היא צודקת , זה הכי טוב אבל אל תעשי לבד לפחות בפעם הראשונה כי את עלולה להסתבך עם הצבע .צריך לדעת כמה זמן להשאיר את הצבע על הגבות עד שתקבלי את הצבע הרצוי...
לגבי המסקרה לא ידוע לי על מסקרה שמבהירה גבות והעפרון הוא מוצר נהדר (יש לכמה חברות) אבל הוא לא צובע את השיער , הוא פשוט "צובע" את העור (העור מקבל את הפיגמנט שלך ) אם הגבות לדוגמא קצרות או שאת רוצה לעשות לך צורת "כנף, אבל בטוח לא צובע את הגבות עצמם..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד07/02/2010יש מצב שאם צובעים את הגבות הרבה הן יכולות להישרף או לנשור?
כל כמה ימים צריך לצבוע את הגבות? כמה זמן לוקח לגבות לצמוח
ושרואים שורש קטן של הגבה?
עם הצבעים האלה שהצעתן אפשר להגיע מגוון חום ( לא כהה לא בהיר
באמצע) לאיזה צבע שרוצים? בלונד או חום בהיר מאוד אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לגבות
ליסה מגנזי וינוקור07/02/2010בדרך כלל צובעים פעם בשלוש שבועות עד חודש תלויבצמיחת השיער של כל אחד כי צמיחת השיער זה מאוד אינדיבידואלי אצל כל אחד.אפשר לעשות חום בהיר אך אם את רוצה בלונד אולי יש צורך בפעולה של הבהרה מסוימת.
רצוי לעשות את הצביעה אצל מקצועית ולא לקחת צ'אנס ולעשות לבד לפחות בפעם הראשונה.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
ד09/02/2010הבהרת הגבות יכולה לגרום לנשירת הגבות או לשריפתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפירוש לא.
.14/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בצבע רפקטוסיל
מומחית24/02/2010על מנת לצבוע גבות מכהה לבהיר יש צורך בהבהרה קודמת. בדיוק כמו שמתיחסים לשער הראש
צבע רפקטוסיל בלונד הבהרה מס.0 בתוספת קרם-חמצן 3% משמש למטרה זו .מומלץ לפחות בפעם הראשונה לצבוע ולקבל הדרכה אצל קוסמטיקאית כי חובה למרוח בצורה אחידה ולבדוק זמן השהייה ששונה מסוג שער אחד למשנהו
בגלל הריכוז הנמוך של החמצן ההבהרה אינה מזיקה ויכולה גם לשמש להבהרת שער פנים לעור רגיש או צעיר
שמחתי לעזור בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפקטוסיל
עדה08/12/2010איפה ניתן לקנות בלונד הבהרה של רפקטוסיל?
חיפשית בדיזנגוף סנטר, אבל הם אמרו שלא מייבאים את זה לארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפקטוסיל - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור10/12/2010שלום רב!
רפטקוסיל בדרך כלל נמכר בחנויות שמוכרים מוצרים לקוסמטיקאיות. יש בכל עיר חנויות מסוג זה.
שבת שלום!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)