מיטת שיזוף-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטת שיזוף-
    מור
    13/03/2010

האם ההשפעה של השמש זהה להשפעה של מיטת השיזוף?
    כלומר אם אינני מצליחה להשתזף בשמש ולקבל צבע חום, אלא רק נשרפת גם במיטת שיזוף התוצאות יהיו זהות? או שמדובר בקרינה מלאכותית שיש לה השפעה שונה על צבע האור?

תודה מראש לעונים,
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת שיזוף-

הוספת תגובה

• היי.. מיטת שיזוף- עדיף.

רוית אסף
    13/03/2010

היי מור,

למיטב ידיעתי, אם להשתזף, עדיף במיטת שיזוף ולא להיצלות בשמש. אבל, כמובן בצורה מבוקרת, למשך 8-10 דקות ולא כל יום. אגב, הצבע לטעמי יפה יותר ואחיד. ולרוב, אם אינך בהירה מדי, אז תוך 3,4 פעמים כבר תיראי תוצאות מרשימות....

מומלץ למרוח קרם לפני, מוכרים אותו במכוני השיזוף ואז גם לא נשרפים.

קיץ בריא ושזוף....

רוית אסף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני לבנה מאוד...

מור
    20/03/2010

מאד מאד.. ג'ינג'ית
    תוך כמה זמן יראו תוצאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

מלי
    11/03/2011

אני מסכימה. עדיף להשתזף ע"י מיטת שיזוף, מכוון שאז מתבצע שיזוף מבוקר יותר, וניתן לבחור את משך השיזוף ואת מספר הטיפולים הרצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת שיזוף מסרטנת בדיוק כמו השמש -

שירי
    22/03/2010

קראתי כתבה במגזין אנגלי והרופאים שם כתבו שמיטות שיזוף מסוכנות לעור בדיוק כמו השמש ! שאלתי את הרופא עור שלי שאמר שזה באמת נכון וממש לא מומלץ על מיטת שיזוף כי היא מסרטנת כמו השמש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודעת לסיכונים ובכל זאת

מור
    23/03/2010

אני מוכרחה לנסות...
    ניסיתי כל פתרון אפשרי- השמש הופכת אותי לאדומה כמו סלק ולא משזפת אותי!
    שיזוף בהתזה- עסק יקר, הצבע יורד מהר והשיזוף זמני בלבד.
    קרמים, מגבונים, מוסים לשיזוף עצמי לא מעניקים מראה טבעי! הצבע לא אחיד, דוהה בצורה מזוויעה, הצבע כתום ויורד על הבגדים.

אני מאד מאד לבנה, יש לי עור ג'ינג'י- לבן.. לאחר כל הניסיונות הבנתי שאין לי ברירה אלא ללכת על מיטת השיזוף.. אני ממש לבנה וזה מאוד מפריע לי באמת שצבע מעניק לי ביטחון עצמי ברמות-על ולכן אני מוכנה לקחת את הסיכון.
    אני משקיעה כ"כ הרבה כספים ואין לי עם זה שום בעיה.

השאלה שלי היא אם אני ממש לבנה ובשמש אני נהיית אדומה גם מיטת שיזוף תעשה אותי אדומה? כי אם כן לא עשיתי בזה כלום. אני מעוניינת בקבלת צבע.
    האם יש מישהי שמשתזפת במיטת שיזוף או מכירה לבנות לבנות שקיבלו צבע?

זה נראה לי הפתרון האידיאלי היחיד שנותר...

תודה מראש לעונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור

ליסה מגנזי וינוקור
    25/03/2010

מור שלום!
    עפ"י תאורך עורך הכי רגיש לקרני השמש .
    אפשר להשתזף לאט ובצורה מבוקרת בעור השמש ורק בשעות המותרות , לאט לאט ובסבלנות יהיה לך צבע יפה ולא אדום. אם את משתזפת בשעות המסוכנות את תהפכי ל"עגבניה" ותסכני מאוד את בריאותך.

אני יכולה רק לבקש ממך לא לסכן את בריאותך, חבל לקבל סרטן נוראי כמו סרטן עור.

חג שמח!!

ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו