מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פניםשירן01/04/2010
חג שמח,
נוכחתי לגלות לאחרונה, לאחר שהפסקתי לקחת גלולות, שיש לי המון שחורים ופצעונים חדשים שמשאירים סימנים בעיקר נקודות שומן לבנות.. אני רוצה לפנות לטיפול פנים אך יש לי כמה שאלות.
האם זה נכון שהוצאת הנקודות ה"לבנות" באמצעות מחט, משאירה חורים קטנים מקום?
האם זה נכון שברגע שמתחילים טיפול אחד חייבים להמשיך?
וכיצד אוכל לדעת באמת שקוסמטיקאית באמת יודעת מה היא עושה? האם יש מספר שאלות שיעזרו לי להחליט?
התשובות חשובות לי מאוד, לאחר ששמעתי כמה סיפורי זוועה מבחורות שסבלו רבות לאחר טיפול פנים.
תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
ליסה מגנזי וינוקור03/04/2010היי שירן חג שמח!
לאחר שמפסיקים לקחת גלולות אכן חלים שינויים בעור.
אם תפני לקוסמטיקאית ותיקה (רצוי ללכת תמיד עם המלצות) היא תדע בדיוק מה לעשות ואיך לעשות ע"מ שלא לפגוע בעורך. קוסמטיקאית מיומנת יודעת איך להוציא את הנקודות הלבנות בלי לפגוע בעור. לגבי שאלתך אם מתחילים טיפול אחד חייבים להמשיך זה לא בדיוק כך , מה שקורה שמי שהעור שלו מפריש הרבה שומן סביר להניח שהעור ימשיךלהוציא נקודות שחורות ולבנות ואז יש צורך בעוד טיפולים קוסמטיים.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח!
שירן04/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)