מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה מוצר יותר עדיףדוד08/04/2010
אני מטלבט!
איזה מוצר לקחת
פילינג ביו טכנולוגי של תפוח
KART מי פנים אקספלויישן
המטרה זה עור כמה שיותר יפה בהיר וזהור!
מה נותן תוצאות טובות יותר ?
יש לי עור מעורב ... שום בעיה מיוחדת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ליסה מגנזי וינוקור08/04/2010משה שלום!
האמת ששני המוצרים הם טובים כך שקשה לדעת מה הכי הכי טוב עבורך , צריך להתנסות ע"מ לדעת במדויק.
בברכה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
דוד08/04/2010מה לפי דעתך נותן עור יפה ובהיר יותר ?
ורציתי לדעת עם פילינג זה דבר פעיל ? סתומרת במשך כול השבוע מתקלף לי העור ? או שכמה ימים ?
או שחד פעמי ??
אני מטלבט מה לקנות גם מי פנים זה שימוש יומיומי שזה קצת מעצבן ופילינג זה פעם בשבוע ככה שזה יותר קל לשימוש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ליסה מגנזי וינוקור08/04/2010ע"מ לקבל עור יפה צריך ראשית לשתות הרבה מים ,לאכול בריא ולעשות ספורט.
כמובן שצריך לשמור על העור נקות כל יום את העור עם סבון ומי פנים ופעם בשבוע לעשות פילינג.
הפילינגים הביתיים לא גורמים לקילוף העור .פילינג שמקלף את העור עושים אצל קוסמטיקאית רפואית או רופא עור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מבין את כול זה!אבל
דוד09/04/2010רציתי פשוט לדעת מה יותר טוב מבניהם זה הכול!
אני יודע שפילינג בייתי לא עושה משהו רציני הפילינג מקלף ממש ממש מעט תעור !
רציתי פשוט לדעת מה יוכל לתת עור יפה יותר מבחינת זוהר הבהרה .. אין פשוט הרבה מידע באינטרנט יש ממש מעט ..הבנתי גם ששתי המוצרים שונים לחלוטין אבל שתים עושים פילינג והבהרבה בקיצרו עור כמה שיותר יפה! יש לך נסיון עם שתי המוצרים נכון ? מבחנתך האיישית מה ניראה לך איכותי יותר ?
יש לציין שיש לי עור מעורב!
ורציתי לדעת עם פילינג זה מוצר פעיל סתומרת הוא מקלף גם במשך השבוע או שחד פעמי בשימוש
?
תודה רבה לך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ליסה מגנזי וינוקור12/04/2010הפילינג תמיד משאיר את העור יפה יותר ואינו גורם לקילוף אלא אם רופא עושה אותו, זאת מאחר והפילינגים הביתיים הם מאוד עדינים.
מבחינתי, שניהם טובים.
ושוב, הכי חשוב להקפיד על תזונה נכונה כדי לקבל עור יפה.
מקווה שעזרתי, ליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה תזונה נכונה כמו ?
דוד13/04/2010מה זה תזונה נכונה כמו ?
תמליצו לי במיודח על דברים עשירים שהיגרמו לעור להיות יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי מולטי ויטמין
דוד17/04/2010מה את אומרת עוזר לשיפור מראה העור ?
כי בדרך כלל אני לא אחד שאוכל פירות וירקות אוכל מדיי פעם לא משהו רציני ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ליסה מגנזי וינוקור17/04/2010משה הכי טוב לאכול נכון פרות וירקות , לשתות 8 כוסות מים ביום ולא לאכול אוכל "ג'נק פוד". המולטיויטמין זה טחוב אבל הוא כתוספת לתזונה נכונה ולא במקום ...ברור שעליך לעשות מאמץ ולשפר את תזונתך אחרת פילינג או כל חומר אחר לא יעזור ...
תתחיל לאכל טוב!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)