מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציה בהריוןגלית17/04/2010
שלום!
אני אובדת עצות, אולי תוכלו לעזור לי. אני סובלת מפיגמנטציה ואני בשבוע ה-10 להריון. האם יש משהו שאפשר לטפל בו.לפני כן תמיד טיפלתי אך עכשיו אי אפשר. ובנוסף אני קונה את המייק אפים הכי טובים כמו של וישי ודרמה קולור לכיסוי מושלם, אך אכשיהו תמיד רואים את הכתמים,תוכלו לתת לי עצות לכיסוי טוב יותר.ואם אתן מכירות חומרים שכן אפשרי לטפל בפיגמנטציה. תודה רבה מראש גלית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
ליסה מגנזי וינוקור18/04/2010גלית שלום!
בהריון לא שמים שום חומר לפיגמנטציה כי החומר יכול לעבור דרך השיליה לתינוק. החומרים לפיגמנטציה אמורים להיות מאוד פיעלים ורצוי לשים אותם בחורף ולא בקיץ.
תנסי להמנע בחשיפה לשמש כי זה מגביר את הפיגמנטציה ופשוט לנסות לכסות את הפיגמנטציה עם מייק אפ. אחרי שבע"ה תילדי תוכלי לטפל שוב בפיגמנטציה.
קשה מאוד להפטר מפיגמנטציה וצריך להתמיד בטיפולים אחרת היא צפה על גבי העור בחזרה.
בהלחה !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית...
רוית אסף21/04/2010היי,
ראשית בשעה טובה...
יש ג'ל איזומד 4% , זהו ג'ל רפואי להבהרת כתמי עור/ פגמנטציה לפנים ולגוף, אבל רק לאחר ההריון וההנקה.
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)