פיגמנטציה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה בהריון
    גלית
    17/04/2010

שלום!
    אני אובדת עצות, אולי תוכלו לעזור לי. אני סובלת מפיגמנטציה ואני בשבוע ה-10 להריון. האם יש משהו שאפשר לטפל בו.לפני כן תמיד טיפלתי אך עכשיו אי אפשר. ובנוסף אני קונה את המייק אפים הכי טובים כמו של וישי ודרמה קולור לכיסוי מושלם, אך אכשיהו תמיד רואים את הכתמים,תוכלו לתת לי עצות לכיסוי טוב יותר.ואם אתן מכירות חומרים שכן אפשרי לטפל בפיגמנטציה. תודה רבה מראש גלית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה בהריון

הוספת תגובה

• לגלית

ליסה מגנזי וינוקור
    18/04/2010

גלית שלום!
    בהריון לא שמים שום חומר לפיגמנטציה כי החומר יכול לעבור דרך השיליה לתינוק. החומרים לפיגמנטציה אמורים להיות מאוד פיעלים ורצוי לשים אותם בחורף ולא בקיץ.

תנסי להמנע בחשיפה לשמש כי זה מגביר את הפיגמנטציה ופשוט לנסות לכסות את הפיגמנטציה עם מייק אפ. אחרי שבע"ה תילדי תוכלי לטפל שוב בפיגמנטציה.

קשה מאוד להפטר מפיגמנטציה וצריך להתמיד בטיפולים אחרת היא צפה על גבי העור בחזרה.

בהלחה !!

ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גלית...

רוית אסף
    21/04/2010

היי,

ראשית בשעה טובה...

יש ג'ל איזומד 4% , זהו ג'ל רפואי להבהרת כתמי עור/ פגמנטציה לפנים ולגוף, אבל רק לאחר ההריון וההנקה.

בהצלחה...

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו