שיזוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף
    הדס
    08/05/2010

היי,
    העור שלי בהיר, מאוד בהיר, אפשר לומר עור "לבן" או עור "שקוף," איך שנוח.
    העניין הוא שבזמן האחרון זה מאוד מפריע לי, אני לא מצליחה לקבל צבע בים (אפילו אם אני לא נשרפת.
    והינה השאלה - חשבתי על שיזוף במכונה, אני לא רוצה "לתחזק" עור שזוף ולבקר במכונה כל שבוע או משהו כזה, אבל אני מקווה שאחרי פעם אחת (או כמה) אחרי שאני אשתזף כמו שצריך, בסופו של דבר גם אחרי שהשיזוף "יעבור" הוא לא יחזור לאותו מצב בהיר מאוד מאוד שהיה לו בהתחלה.
    האם זה אפשרי? או שחייבים לתחזק את השיזוף כדי לשמור על גוון לא בהיר כל כך (אני לא מחפשת גוון "מוקה" מושלם, אלא רק גוון חיי יותר אם אתם מבינים), האם השימוש במכונה באמת כה מסוכן, אפילו אם לא בשימוש קבוע או שאפשר להסתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף

הוספת תגובה

• שיזוף במכונה...

רוית אסף
    09/05/2010

היי,

שיזוף במכונה לאורך זמן מסוכן בדיוק כמו החשיפה לשמש, לכן, המלצתי היא , במידה וחשוב לך מאוד להשתזף, ראשית מירחי מקדם הגנה על הפנים, ואז השתמשי מס' פעמים במכונת שיזוף ממש לכמה דקות (במכון יסבירו לך את הנהלים), מניחה שתקבלי גוון, אבל היזהרי היות ואת מאוד בהירה. לכן, 3-4 פעמים לא יצרו שום נזק, ויתנו לך מעט גוון. שנית, היות וקיץ, אז באופן טיבעי החשיפה לשמש משזפת.... הכי חשוב, מירחי מקדם הגנה, על מנת שלא תישרפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף מבוקר

מלי
    10/03/2011

כאשר הולכים להשתזף אצל מכון שיזוף, חשוב שיהיה מכון מקצועי ואמין, ושימליצו לך על תדירות נכונה של טיפולי שיזוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף במכונת שיזוף

מיטל ליפשיץ
    12/05/2010

השיזוף במיטות שיזוף- חושף אותך לקרינה מוכפלת !!!
    שיזוף במיטת שיזוף מתחת לגיל 35 מעלה את הסכנה למלנומה ב 75%.
    אלו נתונים שיצאו לאחרונה לאור ומן הראוי לשים עליהם את הדגש.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף למיטות שיזוף

מלי
    10/03/2011

מכוני שיזוף מציעים היום שיזוף בהתזה, כך שלא חייבים מיטות שיזוף כדי לקבל גוון עור שזוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו