שיזוף בהתזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיזוף בהתזה
    אני
    18/05/2010

היי,
    באופן זמני אסור לי להיות בשמש, ולכן חשבתי על פיתרון של שיזוף בהתזה.
    האם ישנם סיכונים הכרוכים בשיטה זו? אפשר לבצע זאת גם על עור הפנים? שמעתי שזה עלול להשאיר כתמים על העור, זה נכון? מדובר בכתמים קבועים??
    אשמח לתשובה בהקדם,
    תודה מראש. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף בהתזה

הוספת תגובה

• למור

ליסה מגנזי וינוקור
    23/05/2010

מור שלום!
    השיזוף בהתזה יכול להוות פתרון בשבילך , אבל לגבי הפנים צריך להיות מאוד זהיר. כי אם סיכון של פיגמנטציה אז למה לך לעשות נסיון כזה לפנים שלך?

בכל מקרה לא כדאי בכלל להשתזף בשמש בעור הפנים עקב הפיגמנטציה והקמטים שעלולים להווצר(האנשים לא אוהבים לשמוע את זה אבל זאת האמת).

בהצלחה
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל מיארה

מיכל מיארה
    29/08/2010

שלום שמי מיכל ויש לי מכון שיזוף בהתזה באשדוד ברצוני לומר לכם שזה הפתרון הכי טוב לנשים שרוצות להיראות שזופות ויפות בלי לסכן את עצמן בחשיפה לשמש זה על בסיס צמחים טבעיים בלבד זה בריא מאושר על ידי משרד הבריאות ויפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו