צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה...
    סיוון
    29/05/2010

שלום, אני בת 17 ועור הפנים שלי יחסית חלק.
    בגיל ההתבגרות המודקם( בסביבות 12-14) סבלתי מפצעי בגרות ולאחר מכן פניתי לרופא עור אשר נתן לי משה שעזרה מאוד.
    כיום הבעיה הנה כי עור הפנים שלי לא לגמרי חלק, עדיין מופיעים פצעונים על אוזורים שונים בפנים, (לא ברמה גבוהה כמו פעם בכל אופן) ונראה כאילו ונשארו לי צלקות קטנות שאינן דומות לפצעונים.
    אני נערה מאוד הגיינית, ושומרת על עור פנים נקי. כמו כן אני משתמשת בסבון פנים, ובג'ל גרגירים לניקוי עמוק של החברה -revlon המכיל ויטמין C. אך הדבר לא עוזר לי.
    רציתי לדעת האם יש קרם פנים כולשהו או מסכת פנים שעשויה לעזור? או שעלי לפנות לרופא עור בפעם נוספת.?

תודה מראש: סיווני:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה...

הוספת תגובה

• לסיוון

ליסה מגנזי וינוקור
    30/05/2010

סיוון שלום!

במקרה שלך כדאי לך לחזור לרופא עור ע"מ שיראה במה מדובר. לרוב הנגעים בעור באים מסיבה פנימית כמו הורמונלי ,שינוי תזונתי ,מצב נפשי ,מחזור וכו'.
    טוב מאוד שאת מטפלת בעור הפנים בצורה יסודית כי זה מאוד חשוב אבל אם הגורם הוא פנימי זה לא יכול כל כך לעזור לבעיה.

בהצלחה
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו