מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לשיער בבטןנטע, בת 1605/06/2010
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אז הגעתי לפה.
יש לי פס בבטן עם שיערות יותר כהות, ומסביב לפופיק יש כמה אפילו שחורות.
בהתחלה הורדתי אותן עם שעוה אבל הבנתי ששמים לב שיש מקום חלק ומסביב יש שיערות קטנות ובהירות וזה נראה מוזר.
ניסיתי לקנות חמצן ולשים על השיער אבל זה בקושי עזר ורק עשה את השיער חום שטני, מה שלא מתאים בבטן.
מה יכול להבהיר את השיער לגמרי? להשתמש בצבע בלונדיני לשיער הראש בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוע
ליסה מגנזי וינוקור05/06/2010נועה שלום!
הכי טוב לעשות אפילציה אנפרא או לייזר כי אחרת זה להיכנס למצב שבו תצטרכי כל כמה ימים לצבוע שם . החומר ששמים זה באמת הבהרה אבל זה לא אותו צבע של שיער הראש.
בכל מקרה תחשבי שאף אחד לא מסתכל על בטנך בזכוכית מגדלת ...
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 16
נטע, בת 1606/06/2010הלכתי לנטוראפיל [המכון היחיד שהייתה לי חוות דעת עליו] והם אמרו שיוכלו להתחיל את הטיפול בגיל 17,
בנוסף לכך שהמחזור שלי עוד לא לגמרי סדיר.
אני אמשיך לעשות שעוה בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליסה מגנזי וינוקור06/06/2010היי נועה
את עדיין צעירה ויתכן ועדיין יחולו בגופך שינויים הורמונלים לכן רצוי להמתין עד גיל 17 כפי שנאמר לך בחברה נטוראפיל כי זה ממש נכון.
את צודקת שאת ממשיכה בשעווה..
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מעצבן זה
מאי07/07/2010גמאצלי אותה בעיה, בהתחלה עשיתי שעווה אבל נמאס לי כי זה כואב ומלכלך מידי, אז קניתי קרם מסיר שיער אבל עדיין זה גדל וכמו שאמרת זה מוזר שבמקום אחד ריק ובמקום אחר יש שיערות, אבל שמעתי שישי איזה מכשיר להסרת שיער ביתי, שמותר לאחרי גיל 16, את יכולה לנסות . (אני בת 15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה גם להצטרף לשירשור
נוייה26/07/2010ולשאול לגבי הסרת שיער במפשעות. האם כדאי עם מסיר שיער כמו כזה שעושים ברגליים למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוייה
ליסה מגנזי וינוקור26/07/2010נויה שלום!
העור במפשעות הוא מאוד עדין וזה מאוד קשה לעשות עם המכשירים מסוג זה כי את עלולה להיפצע.
תנסי אבל על אזור מאוד קטן.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת במכשיר שמוציא מהשורש
מעיין27/07/2010ואני מרוצה, אני עשה עם זה גם בבטן וגם במפשעות למי ששאלה...
בבטן אני מורידה את השערות המעצבנות שמסביב לפופיק ובשאר הבטן אני עוברת עם המכונה כזה מהר שיעשה רק דילול כזה כדי שלא יראו הבדלים בין האיזור שפתאום חלק לשאר הבטן.
בקשר למפשעות חשוב שיהיה מכשיר שיש לו 2 דרגות של פעילות כי אני עושה נגיד לרגליים עם עוצמה מהירה יותר ולמפשעות עם עדינה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין - אפשר לשאול
נוייה27/07/2010איזה מכשיר יש לך? ועוד דבר, את מורחת אחרי זה משהו על האיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)