מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכמה זמן הפילינג הזה מחזיקדוד15/06/2010
אני רוצה לקנות תפילינג הזה
פילינג ביו טכנולוגי של תפוח
עכשיו אני רוצה להביא אותו באריזה גדולה כי יותר משתלם בהרבהה ...
אריזה של 250 מ"ל לשימוש פעם בשבוע
ראיתי במוצר שיש כמה רכיבים טבעים ...
בקיצור השאלה שלי
עם הפילינג הזה יוכל להחזיק שנה שנתיים בארון בלי בעיה ? בגלל שאני קונה אריזה גדולה ..
מה אתם אומרים ?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג...
רוית אסף17/06/2010היי,
ע"פ תקן מוצרי טיפוח/ קוסמטיקה, אורח החיים שלהם , כשהם סגורים לא יותר משנתיים. לכן, לא הייתי ממליצה לך לקנות מוצר לטווח כזה ארוך.
כדאי להשתמש במוצר טיפוח מס' חודשים מקסימום.
בברכה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אז עוד שאלה קטנה
דוד21/06/2010לכמה זמן את מעריכה שפילינג 50 מ"ל יוכל להחזיק ? כמה חודשים בערך ?
לשימוש פעם בשבוע
כמה פשוט ה250 מ" הרבה יותר משתלם
250 מ"ל = 300 שקל
50 מ"ל = 130 שקל זה פשוט החשבון שלי ..
תודה רבה לך :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
ליסה מגנזי וינוקור23/06/2010היי שי!
ברור שכלכלית כדאי לך את הכמות הגדולה יותר כי הקטן אולי יחזיק לך חודשיים אולי.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
דוד24/06/2010ה50 מ"ל רק חודשים לפי מה שהבנתי לפחות חצי שנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
ליסה מגנזי וינוקור25/06/2010תלוי כמובן בכמות שתשים. פעם בשבוע לוקח בערך חודשיים .באם תשים בכמות מאוד קטנה אז ברור שישאר יותר...
שבת שלום
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)