ג'ל / קרם לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל / קרם לעיניים
    רועי
    10/07/2010

יש לי שקעים שקיות מתחת לעיניים איזה ג'ל/ קרם מתאים לגיל 23? אני מפחד לקנות משהו לא מתאים ואז יקרה לי נזק. תוכלו לעזור לי לכוון אותי איזה גל לקנות ? תודה רבה זה מאוד חשוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל / קרם לעיניים

הוספת תגובה

• יש פיתרון אחד לבעיה -מילוי השקעים

שירי
    10/07/2010

אם אתה רוצה פיתרון אמיתי ורציני לבעית השקעים שמתחת לעיניים תלך לד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה שימלא לך את השקעים האלה וזהו פיתרון לשנה והוא עולה 2500 ש"ח ,אבל זה הפיתרון היחידי שיש היום לעיניין הזה ,אין פיתרון אחר ושלא יעבדו עלייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקעים מתחת לעינים.

אווי
    23/10/2010

שירי שלום לך,

מניין לי לדעת שאת אמיתית? אולי את מייחצנת את ה ד"ר? תוכיחי לי 1 או שתפי אותי בטיפול שעשית . תודה אשמח לדבר איתך. 0545711067

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליוסי

ליסה מגנזי וינוקור
    11/07/2010

יוסי שלום!

מאחר ואתה צעיר וכבר יש לך שקיות מתחת לעיניים כדאי לעשות בירור אצל הרופא שלך.לפעמים שקיות מתחת לעיניים יכולים להעיד על בעיה רפואית. גם יכול להיות שזה משפחתי ..בכל זאת כדאי ללכת לרופא ולבדוק ולא לרוץ ישר לסכינים...תמיד אפשר ללכת לנתוח פלסטי ...

בהצלחה
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל / קרם לעיניים - תגובה

רוית אסף
    31/10/2010

היי,

אם מדובר בשקעים - הפתרון בדר"כ טשטוש ע"י קונסילר שמעט מבהיר את הכהות שהשקע יוצר. יש קונסילר לגברים (מעיו טוש של איב סאן לורן) והוא מעולה...אבל זנ כמובן פתרון חלקי... יש כל מיני ג'לים של כל מיני חברות (בסופר פארם ימליצו לך..) שיזינו את העור סביב העייניים, אבל לא יעלימו את השקע.

אם מדובר בשקיות- הפתרון הוא טיפול קוסמטי ע"י רופא. להכרותי מדובר בטיפול יחסית פשוט (חברה שלי עשתה, וזה מדהים!!!).

לא מכירה אופציה אחרת....

בהצלחה...

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו