שאלה על פיצעונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על פיצעונים
    לילך
    29/07/2010

אני סומכת על הניסיון ועל הידע שלך רציתי לשאול מה עושים בגיל 20 (אחרי שכבר עברנו את גיל ההתבגרות) ועדיין יש פיצעונים על הפנים? ניסיתי כל מיני קרמים ואפילו קוסמטיקאית וזה לא עובר לי ואני ממש מרגישה עם זה לא בנוח כשאני מסתובבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על פיצעונים

הוספת תגובה

• ללילך

ליסה מגנזי וינוקור
    29/07/2010

שלום לילך!
    אני מבינה שמרגיז פצעים. יכולות להיות הרבה סיבות לפצעים:הורמונלית ,תזונה לקויה,תורשה, שימוש בחומרים שלא מתאימים לעור שלך, עבודה בסביבה לא נקיה .
    הייתי ממליצה לך לאכול נכון ולשתחות הרבה מים ולא לאכול ג'נק פוד,לא לאכול הרבה מטוגן , ולגשת לקוסמטיקאית רפואית עם המלצות.הקוסמטיקאית תנקה את הנקודות השחורות(קומדונים)ותתאים לך חומרים שישפרו לך את מצב העור.
    אני גם בעד לגשת לרופא עור כי אולי את צריכה טיפול תרופתי יחד עם מה שרשמתי לך למעלה.מהנסיון שלי אין כמו יפול משולב של קוסמטיקאית רפואית עם רופא עור.

אל תתייאשי זה בסך הכל יעבור לך...

מחבקת
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך!

אמלי
    10/08/2010

היי לילך
    כמו שענו לך יכולות להיות הרבה סיבות למה זה קורה, אצלי למשל היה הורמונים לא מאוזנים ואז הרופא שהייתי אצלו רשם לי גלולות למניעת הריון דווקא, אני לוקחת עכשיו את הפמינט כבר חצי שנה וזה שיפר את איך שהעור שלי נראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים בפנים

מירית ג
    30/08/2010

לילך היי שמי מירית ואני רוצה לומר לך שאני כל כך מבינה אותך .
    כל גיל ההתבגרות (תיכון) לא יצאו לי פצעונים בפנים ופתאום התחילו לצאת לי הכול מתחיל מתזונה נכונה ומטיפול בעור הפנים. השתמשתי בהרבה תכשירים מהכי זולים להכי יקרים ושום דבר לא עזר לי עד שבמקרה הפנו אותי לקוסמטיקאים מדהימים שהצליחו לעזור לי לטפל בפצעים והיום כמעט ואין לי פצעים בפנים.
    אשמח להפנות אותך אליהם אני ממש מרוצה ומבטיחה לך שגם את תיהי מרוצה.
    הטלפון שלי 0508373349

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו