מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יאומןגילי16/08/2010
נשים יקרות, מצאתי מכשיר שתמיד חלמתי עליו ואני בטוחה שיש עוד רבות שחולמות עליו. זה מכשיר להעלמת קמטים בייתי, לא צריך יותר קוסמטיקאית, אולי גם קרמים לא אבל אני אוהבת את שלי ולכן אולי גם מתוך הרגל אני אמשיך להשתמש בו אבל מה שחשוב זה שהמכשיר עושה את העבודה בצורה ממש טובה, הוא לא כואב בכלל (קצת חום, לא משהו רציני) וצ'ק צ'ק הוריד לי מס' שנים מהפנים, בעלי לא האמין שהמכשיר גרם לי להראות כך, הוא אמר שזו הקניה הכי משתלמת שעשיתי בשנים האחרונות (אני מוציאה מאות שקלים בחודש על קרמים וטיפולי קוסמטיקה).
אני כבר משתמש בו מס' שבועות וזה כיף, נותן הרגשה ממש טובה, וכמו שכבר אמרתי חוסך לי כסף, קוראים למכשיר stop, אני קניתי דרך האינטרנט עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי אליו, ממליצה לכל מי שסובלת ממה שהגיל עושה לעור שלנו.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, מאוד מעניין....
רוית אסף16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מחירו? לא מצאתי פרטים באינטרנט
אנונימית11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי -איזו פרסומת עלובה ושיקרית
חנה23/09/2010ניסיתי כבר את כל הקרמים בעולם וגם את המכשיר שאת מנסה לפרסם כאן -הכל בולשיט ,חוץ מפילינג עמוק ,מילוי קמטים וניתוחים שום דבר לא שווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)