לא יאומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יאומן
    גילי
    16/08/2010

נשים יקרות, מצאתי מכשיר שתמיד חלמתי עליו ואני בטוחה שיש עוד רבות שחולמות עליו. זה מכשיר להעלמת קמטים בייתי, לא צריך יותר קוסמטיקאית, אולי גם קרמים לא אבל אני אוהבת את שלי ולכן אולי גם מתוך הרגל אני אמשיך להשתמש בו אבל מה שחשוב זה שהמכשיר עושה את העבודה בצורה ממש טובה, הוא לא כואב בכלל (קצת חום, לא משהו רציני) וצ'ק צ'ק הוריד לי מס' שנים מהפנים, בעלי לא האמין שהמכשיר גרם לי להראות כך, הוא אמר שזו הקניה הכי משתלמת שעשיתי בשנים האחרונות (אני מוציאה מאות שקלים בחודש על קרמים וטיפולי קוסמטיקה).
    אני כבר משתמש בו מס' שבועות וזה כיף, נותן הרגשה ממש טובה, וכמו שכבר אמרתי חוסך לי כסף, קוראים למכשיר stop, אני קניתי דרך האינטרנט עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי אליו, ממליצה לכל מי שסובלת ממה שהגיל עושה לעור שלנו.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יאומן

הוספת תגובה

• תודה, מאוד מעניין....

רוית אסף
    16/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מחירו? לא מצאתי פרטים באינטרנט

אנונימית
    11/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילי -איזו פרסומת עלובה ושיקרית

חנה
    23/09/2010

ניסיתי כבר את כל הקרמים בעולם וגם את המכשיר שאת מנסה לפרסם כאן -הכל בולשיט ,חוץ מפילינג עמוק ,מילוי קמטים וניתוחים שום דבר לא שווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו