הצעה לגבי קמטים בעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצעה לגבי קמטים בעור הפנים
    שלום
    02/09/2010

אהלן אני חדשה כאן רציתי להמליץ לנשים שיש להן קמטים בעור הפנים או בדרך לקמטים על מכשיר מיוחד שאני מכירה באופן אישי המעלים תוך 10 דקות קמטי הבעה וקמטוטים מסביב לעיניים :) (אגב תוך 10 דקות הוא לא מעלים את כל הקמטים בפנים אבל רואים הבדל משמעותי ביותר )וככל שמתמידים עם הזמן יורדים יותר ויותר הקמטוטים מעור הפנים. אני ראיתי את זה עובד בעיניים שלי! מי שרוצה לשמוע יותר על העניין אז בכיף שתכתוב לי אשמח להראות ולהדגים :) שיהיה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהלן

ליסה מגנזי וינוקור
    04/09/2010

שלום רב

אני מצטערת אבל עדיין לא קיים ברפואה מכשיר מהפכני שניתן להעלים קמטים .כאשר העור כבר פגוע ויש קמטים, משמע שהעור פגוע עד השכבות העמוקות של העור ,דבר שלא ניתן לתקן אותו על ידי שום מכשיר ששים אותו על השכבת העור החיצונית. הדבר היחיד שיכול לעזור לטיפול לקמים שכבר קיימים זה פילינג עמוק שחודר לשכבות העמוקות של העור הנעשה על ידי רופא עור מומחה או נתוח פלסטי על ידי רופא פלסטיקאי.

חג שמח!!

ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטוטים בעור הפנים

שלום
    08/09/2010

דווקא כן יש מכשיר שעוזר להעלמת הקמטים ואני לא מדברת באויר כי אני ראיתי את אותה אישה בת 52 שעשתה בעצמה את הפעולה על עור הפנים ותוך משהו כמו 10 או 12 דקות כבר ראו שינוי עצום(הכל יחסי כמובן) ! בין החצי הראשון שבו היא ניסתה את המכשיר לעומת החצי השני של הפנים שהיא לא נגעה בו! אני מבינה שזה לא נתפס אבל עד שלא רואים לא מאמינים שנה טובה לכולם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטויות במיץ !!!!!!!

חנה
    20/09/2010

אני כבר ניסיתי הכל ,את כל המכשירים לקמטים ,פילינגים, משחות טיפשיות ,אבל התכלס הוא :מילוי קמטים מיקצועי אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו המדהים והמיקצועי ,פני מראות היום כמו חרסינה ואני בת 55 !!!!!!!!! ממליצה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו