מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העור שבכפות רגליים..יסמין21/11/2007
היי רוית,
קודם כל מזל טוב והמון ברכות על פתיחת הפורום..
עצה ממני כדאי לך להגיד מראש שלפעמים לא תוכלי לענות כל כך מהר, כי יש פה אנשים שחושבים שהם מי יודע מה ומתעצבנים שלא עונים להם..מנסיון של פורומים אחרים..
טוב אז ככה, יש לי בעיה בעור של הכפות רגליים..
יש לי עור קשה בכפות רגליים ואני רוצה שהוא יהיה רך יותר.. אני רק בת 20 והעור שלי קשה כמו של אישה בת 50 :(
מה עושים כדיי לרכך אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני- טיפול בעור קשה
רוית אסף21/11/2007היי שני,
תודה רבה על הברכות.
אני הודעתי שלרוב, אוכל לענות רק בשעות הערב בנחת ובכייף. לכל המאוחר יום למחרת.
בכל מקרה לגבי טיפול בעור סדוק ויבש בכפות הרגליים, שוחחתי עם המורה לפדיקור אצלי בבית הספר בעניינייך. ראשית הקפידי לעסות את רגלייך בקרם עשיר ורווי במיוחד, יש חמאות מאוד מאסיביות וכמובן קרמים יעודיים לכפות הרגליים. יש מבחר עצום בפארמים. רק לא קרם גוף או תחליב על בסיס מים, שלבטח לא ישפרו את הרגשתך, כל מה שעל בסיס שומן יהיה מצויין. את כמובן מוזמנת להגיע לפדיקוריסטית לטיפול של ריכוך והעשרת העור ע"י שמנים ארומטיים ואמפולות מיוחדות. באתר my negev - אני כותבת המון בנושאים מקצועיים ויש שם כתבות גם על טיפוח וטיפול בכפות הרגליים, כך שאת מוזמנת להציץ...
אני מניחה שבשלב הראשון, שימוש יומיומי בקרמים עשירים בחמאת שיאה, מינראליים וויטמינים בהחלט ישפרו את הרגשתך. אשמח להתעדכן...
דרך אגב, זה נפוץ יותר בחורף ולכן כשאת מגיעה הביתה, חילצי נעלייך, הרימי רגלייך מעל כרית גבוהה לשיפור זרימת הדם ועסי אותן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איישם את כל מה שאמרת!!
יסמין21/11/2007ואת ממש מקסימה תודה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)