העור שבכפות רגליים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העור שבכפות רגליים..
    יסמין
    21/11/2007

היי רוית,
    קודם כל מזל טוב והמון ברכות על פתיחת הפורום..
    עצה ממני כדאי לך להגיד מראש שלפעמים לא תוכלי לענות כל כך מהר, כי יש פה אנשים שחושבים שהם מי יודע מה ומתעצבנים שלא עונים להם..מנסיון של פורומים אחרים..
    טוב אז ככה, יש לי בעיה בעור של הכפות רגליים..
    יש לי עור קשה בכפות רגליים ואני רוצה שהוא יהיה רך יותר.. אני רק בת 20 והעור שלי קשה כמו של אישה בת 50 :(
    מה עושים כדיי לרכך אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העור שבכפות רגליים..

הוספת תגובה

• שני- טיפול בעור קשה

רוית אסף
    21/11/2007

היי שני,
    תודה רבה על הברכות.
    אני הודעתי שלרוב, אוכל לענות רק בשעות הערב בנחת ובכייף. לכל המאוחר יום למחרת.
    בכל מקרה לגבי טיפול בעור סדוק ויבש בכפות הרגליים, שוחחתי עם המורה לפדיקור אצלי בבית הספר בעניינייך. ראשית הקפידי לעסות את רגלייך בקרם עשיר ורווי במיוחד, יש חמאות מאוד מאסיביות וכמובן קרמים יעודיים לכפות הרגליים. יש מבחר עצום בפארמים. רק לא קרם גוף או תחליב על בסיס מים, שלבטח לא ישפרו את הרגשתך, כל מה שעל בסיס שומן יהיה מצויין. את כמובן מוזמנת להגיע לפדיקוריסטית לטיפול של ריכוך והעשרת העור ע"י שמנים ארומטיים ואמפולות מיוחדות. באתר my negev - אני כותבת המון בנושאים מקצועיים ויש שם כתבות גם על טיפוח וטיפול בכפות הרגליים, כך שאת מוזמנת להציץ...
    אני מניחה שבשלב הראשון, שימוש יומיומי בקרמים עשירים בחמאת שיאה, מינראליים וויטמינים בהחלט ישפרו את הרגשתך. אשמח להתעדכן...
    דרך אגב, זה נפוץ יותר בחורף ולכן כשאת מגיעה הביתה, חילצי נעלייך, הרימי רגלייך מעל כרית גבוהה לשיפור זרימת הדם ועסי אותן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איישם את כל מה שאמרת!!

יסמין
    21/11/2007

ואת ממש מקסימה תודה רבה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו