מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזל טוב על הפורוםמיקה21/11/2007
רציתי לדעת - האם שימוש במייק-אפ על בסיס קבוע יכול לפגום בעור? אני בת 15 וצריכה להסתיר פצעונים, אבל אני לא רוצה לשים יותר מדי, כי שמעתי שזה יכול להיות לא בריא. מה את אורמת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ לנערות
רוית אסף21/11/2007היי מיקה,
אני שמחה ששאלת אותי בענייני איפור, כי זו גם מומחיותי. כבעלת בתי ספר לאיפור וחברה למוצרי איפור מקצועי, אני גם מלמדת איפור במסגרת הקורסים לאיפור מקצועי וזה תחום מדהים. שימוש במייק אפ על בסיס קבוע אפילו חשוב, אך חייב להתאים לסוג עורך. מייק אפ איכותי מכיל מקדמי לחות ומסנני קרינה, כך שאפילו מומלץ להשתמש במייק אפ, אלא אם את מלחחת את עורך מספיק ומזינה אותו. חשוב לטפל בפצעונים בתכשירים נכונים וזאת בהיוועצות עם רופא עור או קוסמטיקאית (אין לי מושג אילו פצעונים יש לך), כי שימוש במייק אפ יסתיר אותם מעט אך לא יעביר אותם. בכל מקרה, היות ואת נערה צעירה, אני לא ממליצה להשתמש במייק אפ מאסיבי, בטח לא על בסיס שומן או סיליקון שלא יתאימו לעורך, אלא השתמשי במייק אפ נוזלי על בסיס מים נטול שומן, רק לשם כיסוי קל ועדין מאוד. אני יכולה להמליץ לך בחום על מייק אפ OIL FREE- מסדרת המוצרים שלי, שהוא גם מחטב את העור והוא קליל בצורה מדהימה. הוא בדיוק מותאם לנערות.
בהצלחה מתוקה. אשמח לעזור תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנפנית
לילי22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה? היא מקסימה לגמרי.
שיר22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)