מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לאירוע .שרון29/09/2010
שלום אני הולכת בעוד שבוע לאירוע והייתי רוצה שתדריכו אותי איך להתאפר פחות או יותר זהה לאיך שהבחורה מאופרת בתמונה -
* יש לי עיניים בצבע טורכיז ושיער שטני בהיר האם איפור זה יתאים לי? ואם תוכלו להוסיך לי עוד מראות איפור אני אשמח מאוד (אני רוצה איפר דרמטי ולא עדין מדי) והשמלה שלי בצבע בז' ושחור
ועוד שאלה , האם זה נכון שבקניית מייקאפ צריך לקנות גוון כהה יותר מגוון העור ?
תודה רבה וחג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם לא תדלגו האירוע בעוד יומיים
שרון05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתיקחי את התמונה למאפרת?
אנונימית05/10/2010היא בטוח תוכל לאפר אותך בטבעים ובצורה המתאימה לך, לפי הסגנון שאת רוצה ואוהבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לאירוע . - תגובה
רוית אסף05/10/2010היי אלמוג,
ראשית, אמליץ לך להשתמש בשירותי איפור מקצועי, תוכלי לקבל את התוצאה שתירצי. אם בכל זאת, תחליטי לבד, אזי כדלקמן:
באיפור בתמונה יש שימוש בצלליות כהות, שילובים של שחור ואפור בסגנון מעושן, אזי מטושטש ותיחום של קו הריסים אשר מדגיש את העין ויוצר מראה דרמטי.
אמליץ לך:
1. הניחי צללית בהירה בזוית הפנימית של העין
2. על שקע העין צללית שחורה וטשטשי לכיוון הזוית החיצונית של העין בתנועות "וישר" כך שיתקבל מראה מטושטש.
3. את החלק התחתון תיחמי באותה צללית וטשטשי.
4. מירחי עיפרון שחור בתוך העין להדגשת קו הריסים
5. הוסיפי קו אייליינר צמוד לקו הריסים העליון (כמו בתמונה)
6. מסקרה בנדיבות.
תוכלי להתרשם מסוג האיפור המעושן במדריכים שונים באינטרנט, המפרטים את שלבי הביצוע.
מקווה שעזרתי, בכל מקרה את מוזמנת אל אחד מסניפי בתי הספר לאיפור שלי ואשמח להדגים עבורך.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה !!
שרון07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך היה האיפור? הסתדרת???????.
רוית אסף09/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)