מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרוית,ברכות על האתר הוא ממש מקסים וסיגל22/11/2007
2 שאלות לי אלייך:
1 . למה משמש סרום? והאם חייבים להשתמש בו , ובאיזה גיל?
2. היכן אפשר לקנות פינצטה טובה , להוצאת שערות קטנות מהגבות?
המון תודה,וסוף שבוע מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל...
רוית אסף23/11/2007היי סיגל,
הסרום, לעומת קרם לחות, מרוכז יותר, בעל תכונות של מיצוק וחיטוב העור, הוא חודר עמוק יותר בעור הפנים ומהווה בסיס לקרם הלחות שעוטף אותו מלמעלה. לרוב, ממליצים לנשים מגיל 30 לערך להתחיל להשתמש בסרום ועליו למרוח קרם לחות. בסרום יש כל מיני רכיבים מעכבי הזדקנות. הוא צמיגי יותר ומגיע בצורת נוזל בבקבוק. מורחים מס' טיפות על הפנים והצוואר.
יש כמה סוגים של פינצטות, החל מהפשוטות ביותר (שאני אישית ממש מעדיפה) ועד פיצטות לייזר מקצועיות אל חלד יקרות (כ- 200 ש"ח) . כל הפינצטות נמכרות בפארמים ובמרכזי שיווק לקוסמטיקאיות. את פשוט חייבת לנסות ולראות עם מה יותר נוח לך לעבוד. אם את מאזור ב"ש או ירושלים, את מוזמנת להגיע אליי ואתן לך לנסות בשמחה. יש לי את כל הסוגים בבתי הספר שלי.
שבת שלום ותודה על הברכות.
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית...
סיגל24/11/2007תודה על התשובות,איזה סרום את ממליצה לקנות?והאם זה לא יותר מידי למרוח כל יום על העור,גם קרם עיניים,גם סרום וגם לחות?
תודה ושבוע מקסים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום...
רוית אסף25/11/2007היי סיגל,
יש מגוון גדול של סרומים מחברות שונות. את יכולה פשוט לגשת לאחד הפארמים ואני בטוחה שדיילת יופי תדע להמליץ לך בהתאם לסוג העור שלך. כעקרון לכל קרם יש את תכונותיו והאפקט שיוצר, לכן זה ממש לא יותר מדי למרוח סרום, לחות וקרם עיניים. עם את מורחת קרם עיניים ביום, אז אין צורך למרוח סרום באיזור העיניים, אלא מס' טיפות בטפיחות מעסות על הפנים, לתת לסרום מס' שניות להיספג ועליו למרוח קרם לחות. חשוב מאוד להקפיד על ניקיון וטיפוח עור הפנים. מצד שני, אם עורך צעיר ורענן, אין צורך "להשתגע". שימרי בעיקר על האזור סביב העיניים, שנוטה להתקמט מהר יותר.
לילה טוב,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)