שפתיים גדולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים גדולות
    שלומי
    09/10/2010

כשהייתי קטן מצצתי את האצבע עד כיתה ז, כיום אני בן 18 ויש לי שפתיים גדולות, מה ניתן לעשות כדי להחזיר את מצב לקדמותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים גדולות

הוספת תגובה

• שפתיים גדולות - תגובה

רוית אסף
    09/10/2010

להערכתי, אין קשר בין שפתייך הגדולות למציצת אצבע, מה שקרה, אני מניחה, מבנה השיניים בולט (מציצת אצבע יוצרת קשת בשיניים) ובאופן טיבעי מרימה מעט את השפה העליונה, אולם, בכל מקרה שפתייך הן כאלה. אגב, שפתיים גדולות - זה יפה!!! כולם רוצים לגדיל.... מה שכן, יתכן ואתה זקוק לישור שיניים ואז גם השפה תרד במקביל.

תבדוק עם רופא שיניים....

בהצלחה.....

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים גדולות

שלומי
    09/10/2010

השיניים שלי ישרות, הבעיה העיקרית זאת השפה התחתונה, לא ניתן לעשות עם זה משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים גדולות - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    11/10/2010

יוסי שלום!

לגבי עניין השפתיים , נראה לי שזו שאלה לרופא פלסטיקאי. כי אין חומר שיכול להקטין אותם.

הרבה אנשים היו רוצים להתחלף איתך...

בהצלחה
    ליסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו