מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאריאלה26/10/2010
האם ניתן לעשות איפור גבות קבוע ע"י מיתלמדות? ומתי?חברותי עשו זאת והן מרוצות.אין לי תקציב לקוסמטיקאית,והבנתי שזאת אפשרות.מודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
רוית אסף31/10/2010היי,
בהחלט שניתן, כמובן בפיקוח מורה. אני יכולה לומר לך, שבקורסים שמתקיימים אצלי, מגיעות לקוחות לאיפורים קבועים שנעשים ע"י התלמידות, הכל, כמובן בליווי ובפיקוח המורה ואין שום בעיה, להיפך, נהנים משירות מצויין.
ממליצה בכייף, רק תוודאי שהמורה אכן עם התלמידה....
ערב נעים,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/11/2010שלום אריאלה!
האמת שאיפור קבוע זה עניין מאוד רציני ורפואי עם השלכות להרבה שנים. אני באופן אישי הייתי נלחצת מכך שהם תלמידות היות וטעות קטנה בציור הקווים יכול להיות מאוד לא יפה.מצד שני ראיתי לא מעט מקרים בהם נעשה איפור קבוע לא יפה על ידי מקצועיות.
אם המדריכה של התלמידות יכולה להבטיח לך שאם נעשה טעות היא תוכל לתקן ,אז לדעתי אין לך מה לדאוג.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)