עור יבש נורא עם פצעים ושחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש נורא עם פצעים ושחורים
    אדוה
    02/11/2010

שלום
    יש לי עור פנים וגוף מאוד יבש.
    אני בהירה עם הרבה נמשים ומשתמשת במסנן הגנה גבוהה מידי יום, לפי המלצת רופא עור.
    בשנתיים האחרונות (מאז הלידה) יש לי המון המון שחורים על הסנטר והאף, ופצעים באיזור הרכות ומסגרת הפנים (לאורך קו הלסת). בנוסף יש לי פצעונים על הגב ובחלק האחורי של הזרועות. למרות הפצעים והשחורים, העור מתוח, חסר ברק ויבש.
    אני לא יודעת איך מצד אחד לתת לעור שלי את הלחות שהוא צריך, ומצד שני לא לגרום להיווצרות עוד שחורים ועוד פצעים.
    אני עוד מעט בת 40, היה לי עור יפה וגב יפה, ועכשיו הכל מלא סימנים.
    בגיל ההתבגרות היו לי הרבה פחות פצעונים.
    אני מקבלת כל כך הרבה עצות שונות וסותרות. הייתי רוצה אשת מיקצוע שתמליץ לי על תכשירים נכונים או טיפול נכון.

המלצות? באיזור ירושלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור יבש נורא עם פצעים ושחורים - תגובה

ליסה מגנזי וינוקור
    05/11/2010

אדוה שלום!

יכול להיות שחל בך שינוי הורמונלי או שאולי אקנה של גיל 40 (יש אקנה שיוצא בגיל 40)לפי התאור רצוי ללכת קוסמטיקאית מקצועית שתעשה לך ניקוי פנים וגם תתאים לך מוצרים בהתאם למצב העור.כמובן שאת צריכה לשים לב לתזונה ולשתות יותר(אולי את לא שותה מספיק?)גם לשים לב למצב נפשי (מתח גורם לסימנים שאת מתארת).

אם לא עוזר הטיפול של הקוסמטיקאית אז אולי תצטרכי טיפול תרופתי על יד רופא.

שבת שלום!
    ליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו