היי רווית, שאלה [:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רווית, שאלה [:
    דחוף מאוד =<
    02/12/2007

אני בת 15, (בעוד שבוע וכמה ימים)
    אני לא מתאפרת בדרך כלל, לפני שנה שנתיים הייתי "מכורה" לשחור בעיניים, מסקרה, סומק וליפגלוס וליציאות הייתי שמה צלליות עדינות.. אבל עם הזמן התחלתי לחשוב שזה מוגזם מדי,
    [למרות שלא השתמשתי במייק אפ קונסילר וכו'..]

אני רוצה לחזור להתאפר קצת אבל חשוב לי גם להתאפר נכון,
    תמיד ששמתי את המסקרה לכלתי את כל הפרצוף והשחור נמרח לי והייתי שמה כמויות של סומק.. [למרות שיש לי לחיים אדומות ורודות גם בלי סומק]

יש לי עיניים כחולות - אפורות, שיער בגווני שטני קצת ג'ינג'י ובלונד, העור שלי פנים שלי לבן עם קצת אדמומיות בלחיים ושפתיים אדומות לא עבות ולא דקות..
    המבנה פנים שלי בצורת לב.
    איך את ממליצה לי להתאפר (מייק אפ אני לא צריכה העור פנים שלי חלק בלי עין רעה חח)..
    ואיך עושים את זה נכון בלי ללכלך ולהראות כמו ליצן?! [=

תודה רבה =]
    3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי רווית, שאלה [:

הוספת תגובה

• לאור- איפור נכון

רוית אסף
    05/12/2007

אור, שלום

ראשית, את עוד ילדונת, כל החיים תוכלי להתאפר, לכן אני בהחלט לא בעד כמויות איפור בגילך הצעיר.
    בגילך כדאי להשתמש בגוונים טיבעיים , לעייניך הכחולות יתאימו גווני החום, זהוב, ברונזה, צללית כתומה תבליט את העין. את יכולה להשתמש גם בגוונים פסטלים עדינים שיצרו מראה הרמוני ולא זועק.
    אם לחייך אדומות באופן טיבעי, אז את יכולה לוותר על שלב הסומק.
    השתמשי במסקרה איכותית ומרחי בעדינות בלי למצמץ.
    היות וצבע עור פנייך בהיר, אל תתאפרי בגוונים חזקים ודרמטיים שיצרו מראה מבוגר.
    מירחי גלוס עדין וטיבעי.

תהני מהגיל הצעיר והמתוק!!

אם תירצי הכוונה אישית, את מוזמנת להגיע אל ביה"ס לאיפור שלי (ב"ש או ירושלים, בקרוב באשדוד)
    ואני אצמיד לך מאפרת שתלמד אותך את כל שלבי האיפור (בחינם)

שלך,
    רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו