לימוד עיצוב גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד עיצוב גבות
    מיכל
    11/12/2010

לרוית שלום.
    שמי מיכל ואני תושבת הצפון. כרגע אני לומדת עיצוב בגבות בבית ספר מאוד ידוע כאן באיזור, שאת שמו לא אחסוף. לצערי מה שנאמר לי לפני התחלת הקורס לא ממש תואמת כעת בזמן הקורס. כפי שאת יודעת יש צורך בלימוד מעשי כאשר מחליטים לעסוק בתחום זה. בית הספר היה אמור לספק לנו לקוחות ולא ממש יש. מלבד זאת אני בקושי קיבלתי הזדמנות לעשות למישהי אחרת. כאשר עשיתי לה שרטתי אותה שלא בכוונה כמובן היות וזו פעם ראשונה שלי. גם המורה לא ממש מעודדת אותי לנסות לעשות על מישהי אחרת.
    שאלתי אליך: מה את מציעה לי לעשות במצב כזה? האם כדאי לי לחפש מורה פרטית לתחום זה או שפשוט ללמוד בעצמי בדרכים אחרות? אשמח אם תוכלי לעזור לי, ערב טוב ושבוע טוב, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד עיצוב גבות

הוספת תגובה

• לימוד עיצוב גבות - תגובה

רוית אסף
    14/12/2010

היי מיכל,

קורס עיצוב גבות הינו קורס קצר ולכן התרגול בו לא מספיק, וכמובן שיש לתרגל גם מחוצה לו והרבה. זה נכון שיש קושי לעיתים, להביא לקוחות לקורס, לא כולן מסכימות לקבל טיפול ע"י תלמידות ולמרות שזה בפיקוח מורה. מצד שני אין מה להאריך את הקורס, הרעיון ללמוד את הטכניקה וכל מה שצריך אח"כ זה לתרגל ולתרגל...

המלצתי, היא לבקש מביה"ס בו למדת להיכנס לקורס נוסף או שיעורים נוספים ולנסות ולתרגל עוד, כמובן שתבקשי מהמורה חיזוקים והבהרות במה שאת מרגישה, אל תהססי- בשביל זה המורה נמצאת!!!
    במקביל, תנסי על כל מי שרק אפשר- חברות/ אמא/ סבתא וכו'... אבל רק אם את בטוחה. את הביטחון תרכשי במסגרת הקורס עם המורה.

לא נראה לי ששוווה להשקיע במורה פרטית, כי גם היא כנראה לא תפתור את עניין התרגול. תנסי קודם דרך ביה"ס.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו