מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרויתסיגל05/12/2007
שלום רוית,יש לך שער ממש מקסים,רציתי לדעת איך את מטפחת אותו,האם השער שלך טיבעי חלק?אשמח עם תיתני לי כמה המלצות,וגם המלצה לספר טוב עם יש לך,ואני בטוחה שיש לך! המון תודה,ויש לך פורום ממש מקסיםםםםםםםםםם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח השיער....
רוית אסף05/12/2007סיגל יקירתי,
תודה רבה על המחמאות.... זה תמיד עושה טוב.
שיערי אכן טיבעי חלק. האמת שאני ממש גרועה בכל מה שקשור בקרמים ומסכות לעצמי... (אני טובה בלתת עיצות...), ה"טיפול" היחידי שאני מקפידה עליו זה פעם בשבוע שימוש במסכה מועשרת על שיער לח וחפוף כמובן. כשאני אצל הספר שלי (אילן מרגלית מר"ג - הוא אלוף ואגב השתתף בדוגמניות בעונה הקודמת), אני עוברת עיסוי קרקפת מדהים של טיפות שמן וסיליקונים מזינים.
באופן כללי הקפידי להשתמש בשמפו שמתאים לשיערך (צבוע, יבש וכו') , אני ממליצה גם להחליף את השמפו מדי פעם, השתמשי בטיפות סיליקון שמחייה את השיער ועוטף את הקצוות הפתוחים. מסכה טובה (לוריאל, וולה וכו') פעם בשבוע ונראה לי שתחושי בהבדל. אגב, אין לי מושג אייך שיערך נראה, אבל חשוב לגזור קצוות אחת לחודש.
בהצלחה,
באהבה,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,וחג שמח
סיגל05/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)