לרוית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוית
    סיגל
    05/12/2007

שלום רוית,יש לך שער ממש מקסים,רציתי לדעת איך את מטפחת אותו,האם השער שלך טיבעי חלק?אשמח עם תיתני לי כמה המלצות,וגם המלצה לספר טוב עם יש לך,ואני בטוחה שיש לך! המון תודה,ויש לך פורום ממש מקסיםםםםםםםםםם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרוית

הוספת תגובה

• טיפוח השיער....

רוית אסף
    05/12/2007

סיגל יקירתי,

תודה רבה על המחמאות.... זה תמיד עושה טוב.
    שיערי אכן טיבעי חלק. האמת שאני ממש גרועה בכל מה שקשור בקרמים ומסכות לעצמי... (אני טובה בלתת עיצות...), ה"טיפול" היחידי שאני מקפידה עליו זה פעם בשבוע שימוש במסכה מועשרת על שיער לח וחפוף כמובן. כשאני אצל הספר שלי (אילן מרגלית מר"ג - הוא אלוף ואגב השתתף בדוגמניות בעונה הקודמת), אני עוברת עיסוי קרקפת מדהים של טיפות שמן וסיליקונים מזינים.
    באופן כללי הקפידי להשתמש בשמפו שמתאים לשיערך (צבוע, יבש וכו') , אני ממליצה גם להחליף את השמפו מדי פעם, השתמשי בטיפות סיליקון שמחייה את השיער ועוטף את הקצוות הפתוחים. מסכה טובה (לוריאל, וולה וכו') פעם בשבוע ונראה לי שתחושי בהבדל. אגב, אין לי מושג אייך שיערך נראה, אבל חשוב לגזור קצוות אחת לחודש.

בהצלחה,

באהבה,
    רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,וחג שמח

סיגל
    05/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו