מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שני צעדים לפני גיל ...30תהילה17/12/2010
אני בעלת עור מעורב
יש לי קמטוטים ליד העיינים
כשאני מחיכת יש לי קמטי הבעה..
ותחושה כאילו הפנים נפולות.
ועכשיו ארחיב---
קדחתי את האינטרנט במטרה למצוא קרם לחות וסרום שמתאימים לעור הפנים שלי{עור מעורב}..ויצאתי מבולבלת ועם ראש כואב:
היו כאלה שאמרו שנכון שקרם הלילה בוקר מכיל מרכיבים חשובים אבל הוא רחוק מלהיות פעיל מכיוון שאינו מסוגל לחזור לעור{נתנו כמובן הסבר רפואי ארוך}..והציעו את הגלוואניק ספא,ואת האולטראסוניק{..יש לחשושים שמכשירים אלה מזרזים הזדקנות כשמפסיקים אותם}
וכאלה שטענו הפוך...שהכל עובד פיקס
2-לגבי הסרום יש 60 אם לא יותר סוגי סרום ל100 מטרות..לכי תאמיני לכל מה שחוברות הקוסמטיקה מבטיחות לך תמורת סכום סימלי של 250 ש"ח במקרה הטוב.
...מנגד יש את החברות הטיבעיות הירוקות..אני לא יודעת במה לבחור
אני בסה"כ הכל רוצה לצמצם את הקימטוטים שיש לי סביב העינים,
להרים את הלחיים הנפולות שלי..זה הרבה לבקש?
שבת שלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני צעדים לפני גיל ...30 - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור18/12/2010שלום תהילה!
לגבי סרומים וקרמים יש כמויות כמו כוכבים בשמיים...
נזק שנוצר בפנים (קמטוטים או לחיים נפולות ניתן לתקן רק על ידי פעולות כירורגיות או הזרקות אצל רופא כירורג פלסטי.
כדאי כן למרוח סרום וקרם על עור הפנים אבל אין אוקוס- פוקוס . כדאי לך לנסות קרם וסרום לא יקרים ולראות אם זה מתאים לך .אני מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית כדי שהיא תתאים לך את מה מתאים עבורך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוואניק ספא ואולטראסוניק
סיגל22/12/2010אני גם מתעניינת במכשירים האלו. האם שמעת שהם מאיצים את תהליך ההזדקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוואניק ספא ואולטראסוניק - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/12/2010ורד שלום!
אני אישית לא מכירה את המכשיר אבל כמה פעמים ניסו לשנכע אותי לקנות אותו ולא רכשתי אותו(כך שאני לא יודעת אם הוא טוב או לא ).
אני אישית מאמינה שכדי להיראות טוב צריך א. להשתדל לחשוב בצורה חיובית(גוף ונפש הכל קשור) ב.לאכול נכון ולשתות הרבה ג.לעשות ספורט ד. לבצע טיפולים קוסמטטיים ולהשתמש בחומרים מתאימים בפנים.
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)