רווית היקרה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווית היקרה,
    אריאלה
    05/12/2007

מה דעתך על איפור קבוע? יש לי בעיה בצמיחת גבות ומי שמסדרת לי אותן ממליצה לי למלא
    את החורים באיפור קבוע? האם ממשיכה לצמוח שערה במקום שבו ישנו איפור? הבנתי
    שזה ממש כמו קעקוע. זה כואב? כדאי?
    תודה , אוהבת אותך מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווית היקרה,

הוספת תגובה

• אריאלה, יקירתי

רוית אסף
    06/12/2007

היי מתוקה,

אישית, אני לא מתה על איפור קבוע, אבל זה ממש עניין של טעם אישי. אני מעדיפה למלא גבות דלילות בעזרת צללית מתאימה, אבל אם את ממש סובלת מ"חוסר" צמיחה וחורים בולטים , אז איפור קבוע יפתור את הבעיה לאורך זמן. איפור קבוע הוא אכן סוג של קעקוע אבל אינו נשאר לצמיתות, למיטב ידיעתי אחת לשנתיים- שלוש, יש לחדש את האיפור. בכל מקרה, חשוב שקודם ישרטטו לך את עיצוב הגבה ע"י עיפרון, כדי שתהיה בטוחה שכך את רוצה לראות את גבותייך. איפור קבוע לא מונע את המשך גדילת/ צמיחת השערה.
    איפור קבוע נעשה באמצעות מחט, מורחים משחה מאלחשת ("אמלה") לפני הטיפול. ממה שראיתי, לא נורא בכלל. (הכאב...)
    לשאלתך, אם כדאי? - זה ממש עניין אישי, ראיתי המון איפורים קבועים בגבות וזה בהחלט נראה יפה.

מקווה שעזרתי,
    נשיקות,
    רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהממת, תודה

אריאלה
    06/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו