שלום רוית,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רוית,
    עינת
    06/12/2007

ברצוני לשאול בנוגע לאיפור,שהשתמשתי עד כה,ואני רוצה לשדרג את המראה מאחר ואיני מרגישה, שהתוצאה מושלמת או לפחות קרובה לכך.
    ובכן..עד כה השתמשתי בפודרה-מייק אפ דחוסה .לכל אורך השימוש הרגשתי,שאין לי את אותו אור בפנים בסיום השימוש,אך התוצאה היתה משביעת רצון.
    הזדמן לי להשתמש במוצרים של "מדינה מילאנו"[לצורך העניין].מרחתי את הפנים במייק אפ נוזלי,ולאחריו פידרתי את הפנים בפודרה בתיפזורת,והתוצאה היתה מעניינת.אם כי,הרגשתי מעט כובד על העור מבחינת הכמות.
    לפיכך,רציתי לשאול 2 שאלות:
    1.האם השתמשתי נכון מבחינת הסדר של המוצרים?
    2.במידה וכן,הייתי רוצה לרכוש מוצרים דומים בסניפי הפארמים,רק כדי להוזיל עלויות.
    אשמח לתגובתך
    חג אורים שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רוית,

הוספת תגובה

• לעינת...שלבי איפור

רוית אסף
    06/12/2007

היי עינת,

אני שמחה ששאלת. אכן עשית נכון. יש למרוח את הפנים קודם במייק אפ ואז לפדר בפודרה (רצוי שקופה או בגוון טיבעי), שמטרתה לקבע את המייק אפ. מייק אפ נוזלי לא אמור להיות כבד, כנראה שהשתמשת בהרבה אבקה (פודרה) או במייק אפ מאוד שומני. מה שצריך לעשות הוא למרוח את המייק אפ בעזרת ספוגית לחה בשכבה דקה רק לשם אחידות הגוון, ואז לשים ממש מעט פודרה על הפאף (הכרית) ובטפיחות קלות לפדר את הפנים. לא למרוח את הפודרה אלא ממש בטפיחות. בצורה כזו תקבלי כיסוי קל ועדין, שיהווה בסיס לאיפור.

לעניין מוצרים בפארמים, כדאי שפשוט תבדקי ותנסי (יש טסטרים לכל מוצר). היוועצי בדיילת שתתאים לך את המייק אפ המושלם לפנייך. יש מייקאפים נטולי שומן, קלילים שאפילו לא מצריכים שימוש בפודרה.

אשמח תמיד לעזור,

סופ"ש מדהים,

רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה קטנה..

עינת
    07/12/2007

האם כל מטרתה של הפודרה לקבע את המייק אפ?
    או ליצור אפקט נוסף?
    למרות שענית בצורה ברורה,אני שוב רוצה לחדד את ההרגשהשלי[באם היא נכונה]האם השימוש בפודרה נתן לי אור לפנים?ההיה או חלמתי חלום?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו