מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוית13/12/2007
שבוע טוב לכולן....
רציתי לשאול משהו דיי חשוב עבורי.
מאז ומתמיד הייתי ילדה טובת לב ותמימה, חכמה אבל לא יפה. בדיוק מתולעות הספרים ההן, הלא מקובלות.
תמיד הייתי נראית כמו בן עם שיער מקורזל וקצר ופחות כמו הבנות בכיתה עם השיער הגולש והפנים הבובתיות.
בגיל החטיבה גיליתי שעם השקעה בטיפוח אני יכולה להיות אפילו נאה ובתקופה האחרונה, בגיל 25 בה אני יוצאת לדייטים, קבלתי פידבקים מחממי לב ביותר לגבי המראה שלי שזה דיי משמח.
מהם עקבי האכילס שלי? תשאלו.
יש לי עור פנים אדמומי ולא בהיר או אחיד ואני גם סובלת מחצ'קונים.
הדבר השני הבעייתי הוא השיער שלי שתמיד קראתי לו צמר פלדה או סתם ליפה. בניגוד לשיער מתולתל או מקורזל אחר, הוא סתם לא עומד ולא מסתדר. נראה כמו חוטים או כמו אפרו ורק לא כמו משהו שאפשר איכשהו לצאת איתו החוצה.
אז עם הזמן התחלתי לעשות פן כל שבוע במספרה ולהשתמש במייק אפ, פודרה וסומק.
אז מה הבעיה?
יש הבדל ענקי, עצום כמעט בין איך שאני נראית עם מייק אפ ופן לבין איך שאני בלי. ואני כל הזמן חוששת שהפער הזה יפריע למי שאצא איתו. אם זה דייט, 2 בשבוע, מילא. תמיד אפשר להסתדר. אבל מה יקרה כשזה יהיה מישהו שאגור איתו? מה יקרה כשאאלץ להשאר עם שיער לא מסודר ללא פן וכו'? אני מרגישה שהפער כל כך ניכר, שאני לא רוצה לעבוד על אף אחד.
אם הוא יעשה אחורה פנה ולא ימשך אליי?
מצד שני, אין לי סיכוי להיראות יפה באופן טבעי.
אין לי פנים צחורות או שיער נופל או מסודר ונורמלי. מה אני אמורה לעשות?!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי את צריכה
סיגל13/12/2007לבטוח בעצמך,זאת אומרת המון בטחון עצמי,שלדעתי אין לך,את לא צריכהלחשוש משום דבר,אם מתי שהוא מישהוא התאהב בך ,ואת כמובן בו,ותגורו ביחד כמו שאת רושמת למשל,אז הוא יקבל אותך גם בלי פן ושער חלק,וגם בלי איפור וכדומה,כי נכון שהמראה מאוד חשוב אבל גם מה שיש בפנים אצלך כמו האופי גם מאוד חשוב למערכת היחסים,אז חמודה את יכולה לעשות כל שבוע פן וכמובן להתאפר ולהתגנדר,אבל בבית תרגישי כמו בבית עם הגבר שלך,כי שיש אהבה זה מגשר על הכל לדעתי,המון בהצלחה ומקווה שעזרתי קצת! סוף שבוע מקסים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות טיבעית!!
רוית אסף15/12/2007היי,
אני בהחלט מסכימה עם תשובתה של סיגל. את חייבת להתנהג בטיבעיות ולהיות מי שאת. אין טעם להצגות ומסכות כי זה יהיה בעוכרייך. את בהחלט יכולה להתאפר ולסדר את שיערך כפי שנוח ונראה לך , זה בסדר ואפילו חשוב להיות מודעת ומטופחת, אבל זה צריך לבוא ממקום של נוחות אישית שלך ולא של הסביבה, כך כשגם שתסירי את האיפור, לא תתגלה מישהי אחרת, אלא מישהי שמעריכה ובטוחה בעצמה. תגרמי לגבר שלך להעריץ את אישיותך ואז תיראי הכי יפה בעיניו.
חוץ מזה היופי הוא בעיני המתבונן. אגב, יש שיטות וטכניקות להחלקת שיער לאורך זמן, את יכולה לצבוע את שערך כך שיחמיא לך. עם עור פנייך אינו חלק, יש דרך לטפל ולשפר את המראה.
יש לי עובדת באחד הסניפים, שממש מזכירה את הסיפור שלך. וזה ממש בסדר להראות קצת אחרת כשאת מאופרת, הרי האיפור, מטרתו לשדרג את המראה (חשוב מאוד לדעת להתאפר) ולא להיפך.
בילוי מקסים,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)