מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לקראת חתונת הבןמירה14/02/2011
שלום רב,
הבן שלי מתחתן בתחילת חודש מרץ,
ואני מחפשת קרם קסמים לערב אחד(נדמה לי שמחזיק מעמד עד -8 שעות)
לקבלת מראה מתוח ויפה לערב הגדול.
אני בת 61 עור פני מצויין,
אולם הצואר מעט רפוי.
האם יש לכם המלצה עבורי,
למשהו שלא יהיה כבד,
ויראה טבעי עד כמה שאפשר,
ויתן מתיחה קלה לעור?
קראתי מעט על פרמייר,
ולא ראיתי המלצות בקשר לצואר.
האם אותו קרם מתאים גם לפנים וגם לצואר?
אשמח מאוד לכל עצה והכוונה.
תודה,
מירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור לקראת חתונת הבן - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור15/02/2011למירה,
קודם כל, המון מזל טוב, לדעתי רצוי ללכת לקוסמטיקאית רפואית שתראה אותך ותאבחן את עורך ותתן לך חומר/ טיפול מיוחד לקראת החתונה.
בנוסף, פריימר מיועד לעור הפנים בלבד ולא לצוואר והוא משמש כבסיס לאיפור.
בהצלחה, ליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לקראת חתונת הבן - תגובה
רוית אסף17/02/2011היי,
מזל טוב!!
רצוי לבצע טיפול פנים לחידוש ורענון העור כשבוע לפני החתונה, בנוסף, פריימר (יש לכמה חברות, כמו קליניק, אסתי לאוודר) נותן מעין אפקט של החלקה ומילוי קימטוטים בפנים והוא מצויין כבסיס לאיפור, לפני מריחת המייקאפ.
מומלץ מאוד.
שוב, מזל טוב,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן ושאלה לרוית אסף
מירה17/02/2011שלום רוית,
תודה על תגובתך.
האם הפרמייר מתאים גם לצואר?
אודה להתיחסות בנושא.
בברכה,
מירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן ושאלה לרוית אסף - תגובה
רוית אסף11/03/2011מירה, שלום רב,
פריימר, בעיקרו מיועד לטשטוש/ מילוי קימטוטים בפנים ולכן מהווה בסיס נהדר לפני מריחת המייקאפ.
הפריימר לא יתן כיסויי לקמטים בצוואר ולכן אין לו משמעות, פריימר עוזר במילוי קמטוטים מינוריים ויוצר מעין אפקט של החלקה בפנים.
בברכה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)