צריכה יעוץ בקשר לשיזוף :-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה יעוץ בקשר לשיזוף :-)
    מיטללי
    19/12/2007

אני לבנה בטבעי שלי ותמיד בקיץ אני משתזפת ונהית חומה ממש...עכשיו בחורף אני ניסיתי להשתמש בשיזוף עצמי של חברת קלרינס ונהיתי מיזה יותר כהה אבל בגוון צהוב כזה...וזה לא נראה טיבעי ויפה...מישהו אולי מכיר או יודע על איזה מוצר לשיזוף שלא עושה צהוב.? וגם שישר נספג בגוף ועושה צבע ישר ולא אחרי יום.....? אבל מישהי שלבנה כמוני שניסתה תכשיר שיזוף ועשה לה צבע יפה ושלא יורד אחרי יומים שלוש אלא נשאר יותר זמן ולא יורד בכתמים ולא עושה צהוב אני ממש ישמח לשמוע...
    ושאלה האם זה מזיק להשמש בתכשירים האלה על בסיס קבוע? נגיד פעמים בשבוע כל פעם גם כשזה יוצא אז לשים שוב...?
    או שבכלל כדי לי לעשות מיטת שיזוף וזהו ( אני לוקחת גלולות למניעת הריון זה מותר לעשות באותו זמן מיטת שיזוף?)
    ואם עדיף מיטת שיזוף אז איפה כדיי לעשות?
    תודה למי שעונה על השאלות..יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה יעוץ בקשר לשיזוף :-)

הוספת תגובה

• לקרן..

רוית אסף
    21/12/2007

היי קרן,

שיזוף אופטימלי ניתן להשיג ע"י שימוש במיטות שיזוף. הבעיה היא שזה לא בריא בדיוק כמו החשיפה לשמש (במיוחד אם את מאוד בהירה). כך שאם את עושה זאת בהדרגה, תוכלי להשיג מראה שזוף ויפה שישמר לאורך זמן. לעניין פתרונות מיידיים, כל התכשירים שאני מכירה שמגיעים בצורת תחליב / קרם גוף, אכן יוצרים מעין צבע צהבהב. את יכולה לנסות שיזוף בהתזה. לא ניסיתי, אבל שמעתי שזה מוצלח.

ערב מצוין,

רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו