מייקאפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייקאפ
    עדי
    19/12/2007

היי רווית,
    רציתי להתייעץ איתך לגבי מייקאפים טובים, יש לי צלקת בפנים ונורא הייתי רוצה להסתיר אותה בעזרת מייקאפ..ניסיתי להסתיר אותה עם פודרה וזה לא ממש הסתיר הכל וזה גם נראה מגושם מידי.
    אל אילו סוגי מייקאפ את ממליצה לי במחירים סבירים והאם קונסילר זה טוב לאזורים קטנים שיש לי בהם כתמים? ואילו קונסילרים טובים ושוב במחירים נוחים... :)
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייקאפ

הוספת תגובה

• מייק אפ

רוית אסף
    21/12/2007

היי ירדן,

ראשית, להסתרת צלקת אכן רצוי להשתמש במייק אפ בעל כיסוי טוב אבל לא כבד מדיי. חשוב למרוח את המייק אפ על כל הפנים, כדי ליצור גוון אחיד ולא רק באזור הצלקת. על המייק אפ לפדר קלות בעזרת פאף. הפודרה תפקידה לקבע את המייק אפ וליצור מראה מט.
    יש מגוון עצום של מייקאפים טובים, היות ואני לא מכירה את סוג עורך, קשה לי לנקוב במייק אפ ספציפי, אני כמובן יכולה להמליץ לך על המייק אפ שלי, שאני מכירה מעולה, שיש לו כיסוי מדהים, עמיד והיתרון הגדול שלו שאינו יוצר תחושה של מסכה. יש לו אפקט של ליפטינג טיבעי. בכל אופן את כמובן מוזמנת להגיע אלי, לאחד מסניפי ביה"ס שלי או לחברות איפור אחרות להתאמה אופטימלית.
    לעניין הקונסילר, מטרתו לתקן, ואכן לכהויות ניתן להשתמש בקונסילר בגוון בהיאר יותר בטון אחד מגוון המייק אפ. יש קונסילרים מתקנים בצבעים שונים לאדמומיות ופיגמנטציה.
    מה שכן, אל תתפתי מדיילות ומוכרניות שממליצות לך על מייקאפים במאות שקלים. את בהחלט יכולה להשיג מייק אפ מעולה בכ- 100-150 ש"ח.

אשמח לעדכון,

בהצלחה,

רוית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו