מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאל לגבי הסרת שיערתמר17/03/2011
שלום, אני בת 30 ומתעניינת לגבי הסרת שיער לצמיתות. אני מבינה שיש מגוון שיטות שקיימות כיום בשוק ואני רוצה לדעת מהן ומה הכי יעל ובטוח?
תודה, תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאל לגבי הסרת שיער - תגובה
סיגל שבו27/02/2012אני ממליצה על אינפרא להסרת שיער ללא כאב הטיפול בהסרת שיער באינפרא אדום מתבצע על שטחים גדולים ונרחבים, עלות הטיפול הסרת השיער אינה יקרה. בטיפול הסרת שיער באינפרא אדום אין כאב בזמן הטיפול, בהסרת השיער באינפרא אדום אין צורך בחומרי הרדמה או חומרי אלחוש להרדמת המקום כהכנה לכאב הצפוי. הסרת שיער בלייזר מאוד כואבת.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל לגבי הסרת שיער - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור19/03/2011תמר שלום!
אכן יש הרבה שיטות להסרת שיער ,לאזור הפנים הכי טוב ובטוח: האפילציה .ביתר האזורים לייזר או אינפרא .צריך ללכת למקום בטוח ועם הרבה המלצות.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למתעניינת:
ריקי מינצר20/03/2011שלום למתעניינת:
שתי השיטות העיקריות להסרת שיער הן IPL (הקרוי בטעות אינפרה אדומה) ולייזר.
בתוך שיטות אלה יש מגוון מכשירים, חלקם איכותיים יותר וחלקם פחות.
בעקרון הלייזר נחשב עוצמתי יותר ויעיל יותר לעומת הIPL.
בכל מקרה מדובר בסדרת טיפולים, כאשר המילה |"לצמיתות" אינה קיימת ומשרד המסחר והתעשיה אסר על השימוש בה.
אזור הרגליים מגיב מצויין לטיפולי לייזר. בחירת המכון צריכה להישען על מס' םרמטרים: וותק של המכון עצמו, מכשירים מאושרי FDA, המלצות של מטופלים ו...תחושת הבטן שלך.
זה אומר ללכת לפגישת ייעוץ ב2-3 מכונים, לשמוע, להתרשם ולהחליט.
שיהיה בהצלחה!
ריקי מינצר, מנכ"ל care* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך- טכונולוגית ה elos
עופרה05/04/2011היא טכנולוגיה שמשלבת אנרגיית אור עם גלי רדיו ממה שאני ידעת. זאת גם הסיבה שזה נחשב עכשיו להכי מהיר ובטוח :)
המכשיר שרשמתי לך עליו בתגובה הקודמת- שנקרא ME, זה המכשיר היחיד שידוע לי שעובד בשיטה הזו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, עוד שאלה
תמר21/03/2011העניין שלי הוא באיזור הרגליים. ראיתי באמת שיש לייזר, אינפרא אדום ו- share. בנוסף חברה אמרה לי שקיימת טכנולוגיה חדשה שנקראת elos. את יכולה לפרט גם עליה קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר,
עופרה04/04/2011אכן יש מגוון שיטות בשוק, אך מנסיוני אני יכולה להמליץ לך על מכשיר ביתי להסרת שיער לצמיתות. נדמה לי שזו השיטה הבטוחה והיעילה ביותר, שכן אין צורך לבזבז זמן מיותר על גילוחים שצצים שוב אחרי יום או שעוות כואבות שמטפלות אולי בשורש, אך לא בשורש הבעיה :)
ומי כמונו יודעת...
אני אישית קניתי מכשיר בשם ME שהוא בהחלט עונה על צרכיי וכרגע אני מאוד מרוצה מהשימוש בו, אז לשיקול דעתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)