מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאפרת22/12/2007
שלום רוית.
שמי אפרת ורציתי לישאול אותך שאלה בדרך כלל לביה''ס אני מתאפרת אני שמה מייקאפ שחור ריימל סומק וליפגלוס וכולם רגילים למראה הזה לעומת זאת שיש לי אירוע או מסיבה כלשי אני מתאפרת אותו דבר אני לא משתמשת בצלליות מכיוון שאני לא יודעת להשתמש ולימרוח את הצללית במקומות הנכונים יש לך איזה שהי עצה בכל זאת בין איפור יום יומי לבין איפור של ערב שיראו שינוי.?
ואיפה יש לך סניף באזור של הדרום.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אפרת
רוית אסף23/12/2007אפרתוש שלום,
לאיפור יום, אכן מספיק כיסוי קל ועדין עם מייק אפ נוזלי, מסקרה, סומק ורדור למראה קורן ובריא וגלוס עדין. לאיפור לערב את יכולה לשדרג את המראה ע"י מריחת צללית על גלגל העין (שקע העין) ולהדגשה למרוח צללית כהה יותר בזוית החיצונית של העין (בקצה קו הריסים העליון ולטשטש כלפי מעלה), עם אותה הצללית לתחום את קו הריסים התחתון, עיפרון עיניים, וניתן גם קו דק של אייליינר צמוד לקו הריסים העליון לשם הדגשה והבלטת העין. להשלמת המראה מירחי בנגיעה צללית אבקה מבריקה בגוון שמנת/ לבן כסוף בזוית הפנימית של העין ומתחת לעצם הגבה ליצירת נקודת אור. הוסיפי מסקרה שחורה. גלוס לברק, סומק ואת מוכנה ליציאה.
מקווה שעזרתי, בכל אופן סניף ביה"ס שלי באזור דרום, נמצא בבאר שבע, ואת מוזמנת להגיע גם להדגמה והתאמת איפור עבורך.
לילה טוב,
שלך,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפרת24/12/2007אוי רויתוש תודה רבה לך עזרת לי מאוד.!
וכשאני אסע לב''ש אני אסע לסניף שלך בכיף
:)
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)